Tip dana: Roma – Bolonja: Može li Mihajlović da rani “vučicu”?

U poslednjem meču 24. kola Serije A fudbaleri Rome će na svom Olimpiku ugostiti ekipu Bolonje.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Roma: Kriza je prošlost!

Dosta problema u prethodnih mesec dana su imali fudbaleri Rome ali čini se da polako stvari dolaze na svoje mesto. Naime, sve je počelo kada je “vučica” uspela da prokocka veliku prednost koju su imali u Bergamu kada su u duelu sa Atalantom vodili sa čak 3:0, i onda ekipi iz Bergama dozvolili da izjednače. Nakon toga je usledila blamaža u italijanskom Kupu kada su poraženi od Fiorentine sa neverovatnih 7:1. Mnogo se tih dana pisalo o smeni Di Frančeska, ali je onda Roma pokazala veliki karakter.
Naime, prvo su odigrali nerešeno u derbiju sa Milanom, da bi nakon toga u gostima savladali Kjevo bez većih problema, i ono što je najvažnije, u prvom meču osmine finala Lige šampiona su savladali Porto na svom terenu sa 1:0 što je zaista fina zaliha pred revanš koji se igra u Portugalu.
Trenutno se ekipa iz Rima nalazi na sedmom mestu na tabeli, ali bi ih eventualni neuspeh u ovom meču i te kako odvojio od plasmana u Ligu šampiona što je naravno glavni cilj Rome u ovoj sezoni.

Bolonja: Mihajlović je preporodio ekipu!

Dosta problema ima ekipa sa stadiona Renato Da'l Ara ove sezone, ali čini se da je ovoj ekipi krenulo na bolje kada je u klub stigao srpski trener Siniša Mihajlović. Naime, Bolonja se trenutno nalazi na 18. mestu na tabeli i imaju dva boda manje od ekipe koja se trenutno nalazi u bezbednoj zoni.
Ekipa sa stadiona Renato Da'l Ara vodi veliku borbu za opstanak i ova ekipa je imala jednu zaista dugu negativnu seriju.
Naime, čak 14 utakmica zaredom u prvenstvu Bolonja nije uspela rešiti u svoju koristi, i kada je takva situacija logično je da je ova ekipa zbog toga pala u zonu ispadanja. Dolaskom Siniše Mihajlovića u klub su stvari odmah krenule na bolje a najbolji pokazatelj za to je i prekid te serije od 14 uzastopnih mečeva bez pobede, kada su ne stadionu Đuzepe Meaca mimo svih očekivanj savladali Inter sa 1:0, golom koji je postigao Santander. Inače, treba dodati da je to bila prva pobeda Bolonje na gostujućem terenu.
Ipak, nakon toga nisu uspeli da na svom terenu dođu do pobede u duelu sa Đenovom iako su prvi došli do vođstva na tom meču. Nema sumnje da sada izabranike Siniše Mihajlovića očekuje izuzetno težak posao.

Naš predlog

Ukoliko žele da i naredne sezone igraju u Ligi šampiona fudbaleri Rome nemaju puno izbora već da pobede u ovom meču. Iako Bolonja igra dosta bolje otkako ih je preuzeo Siniša Mihajlović, prednost u ovom duelu dajemo Romi pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45. Nema sumnje da će i izabranici Siniše Mihajlovića imati šta da kažu na ovom meču pa vam predlažemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81. Za kraj, mišljenja smo da nas ovde očekuje prava goleada pa vam savetujemo da probate i sa igrom I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.50.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.