Tip dana: Đirona – Real Sosijedad: Da li je pobeda Đirone nad šampionom Evrope bila slučajnost?

Ko se ovog vikenda odlučio da tipuje na mečeve španske prve lige, dobrano je zaradio jer su uglavnom favoriti pobeđivali. Poslednji meč 25. kola španske La Lige nam donosi duel između Đirone i Real Sosijedada.
Meč je na programu u 21 čas.

Đirona: Velika pobeda nad Realom nije bila slučajnost!

Fudbaleri Đirone su dosta dobro započeli sezonu i igrali poprilično dobro sve do sredine šampionata kada su naglo pogoršali svoju formu. Verovatno da je i najbolji pokazatelj za to činjenica da Đirona na poslednjih deset meča ima samo jednu pobedu. Ali, tu pobedu su ostvarili u prošlom kolu i to u duelu sa šampionom Evrope Realom, koga su pobedili na njegovom Santjago Bernabeu posle preokreta.
Opšti utisak je da je Đirona posebno motivisana protiv najvećih španskih ekipa jer su pre velike pobede nad Realom dobrano namučili i Barsu na svom terenu, ali su ipak taj meč izgubili, iako su poprilično oštećeni u tom duelu od strane sudija.
Trenutno se ova ekipa nalazi na 15. mestu na tabeli i kako sada stvari stoje po svemu sudeći ih do kraja sezone očekuje velika borba za opstanak pošto imaju četiri boda više od ekipe koja će se naredne sezone preseliti u Segundu. Ipak, svakako treba pomenuti i to da Đirona ima meč manje pa bi eventualnom pobedom u duelu sa Real Sosijedadom došli u koliko toliko bezbednu zonu.

Real Sosijedad: Sjajne partije ove ekipe!

Ono što je svakako bilo karakteristično za ekipu Real Sosijedada cele sezone su fantastične partije na strani. Ipak, kako vreme prolazi, ova ekipa sve bolje igra i na svom terenu pa otuda ne čudi podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na osmom mestu i ima samo tri boda od šestoplasiranog Alavesa, a dobro je poznato da to šesto mesto naredne sezone donosi plasman u Ligu Evrope, što je kako sezona odmiče postao glavni cilj ove ekipe.
Real Sosijedad čak sedam mečeva zaredom nije izgubio a sve je počelo kada su na gostovanju na Santjago Bernabeu savladali Real Madrid sa 0:2.
Inače, Real Sosijedad je četvrta najbolja gostujuća ekipa, i sigurno je da su pružali makar približne partije i na svom terenu sada bi bili i situaciji da se bore i za Ligu šampiona. Kao domaćin je ova ekipa upisala četiri pobede, ali treba dodati i to da u poslednja četiri meča na svom terenu ne znaju za poraz, a u tom periodu su ostvarili čak tri pobede i jedan remi i to mimo svih očekivanja protiv poslednjeplasirane Hueske.

Naš predlog

Đirona je i dalje u opasnoj zoni, ali su u prošlom kolu ostvarili veliku pobedu na gostovanju kod Reala koja neće imati nekog preteranog značaja ako ne trijumfuju na ovom meču. To sigurno neće biti nimalo lak zadatak pošto im u goste dolazi Real Sosijedad koji igra zaista fantastično u poslednje vreme i na sedam poslednjih mečeva ne znaju za poraz. Ipak, Đirona želi što pre matematički da obezbedi opstanak kako bi mirno privela sezonu kraju pa vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45. Nema sumnje da nas očekuje i meč sa dosta golova pošto i jedna i druga ekipa igraju izuzetno ofanzivno pa vam preporučujemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.20. Za kraj, pričali smo dosta o tome da Sosijedad igra sjajno na gostovanjima, i da čak i kada ne pobede dođu do gola, pa smo mišljenja da će to biti slučaj i sada. Zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.93.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.