Derbi dana: Lacio – Milan: Da li će “rosoneri” iskoristiti “bolnicu” u Laciju?

U utorak nas očekuje prvi meč polufinala italijanskog Kupa u kom će Lacio na svom Olimpiku dočekati ekipu Milana. 
Duel ove dve ekipe je na programu u 21 čas.

Lacio: Rimskoj ekipi izmiče Liga šampiona…

Odlično su fudbaleri Lacija započeli ovu sezonu u Seriji A, ali su vremenom počeli da pružaju slabije partije, što ih je i dovelo do toga da se trenutno nalaze na šestom mestu, iako je ova ekipa dugo držala to četvrto mesto koje naredne sezone donosi plasman u Ligu šampiona što i jeste glavni cilj ove ekipe. Međutim, kako sada stvari stoje, izabranici Simone Inzagija će veoma teško ispuniti taj cilj pošto imaju čak sedam bodova manje od ekipe koja se nalazi na četvrtom mestu a to je u ovom trenutku, ali treba dodati i da imaju meč manje pošto je njihov susret sa Udinezeom odložen upravo zbog meča polufinala Kupa sa Milanom.
Ono što je takođe loša stvar po sve navijače ove ekipe je da je Lacio u sredu i definitivno ispao iz Liga Evrope pošto su doživeli i drugi poraz od Sevilje na Sančez Pichuanu a taj meč je završen rezultatom 2:0. To je bio i treći vezani poraz Lacijala pošto su pre toga poraženi i na gostovanju kod Đenove.
Simone Inzagi ima velikih problema kada je ovaj meč u pitanju pošto neće moći da računa na Radua, Bastosa, Valasa i Luiz Felipea dok se na poslednjem treningu povredio i Senad Lulić.

Milan: Sve bolje partije ove ekipe!

Dugo su se mučili fudbaleri Milana ove sezone, pa čak su i kada su pobeđivali imali dosta problema u igri, ali se čini da je u poslednje vreme ova ekipa konačno pronašla pravu formu. Naime, izabranici Đenara Gatuza se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona, i imaju samo bod više od petoplasirane Rome koja im praktično diše za vratom.
U poslednja tri meča “rosoneri” su ostvarili tri veoma ubedljive pobede i to prvo na svom terenu u meču sa Kaljarijem, da bi nakon toga na jednom od najtežih gostovanja u ligi u Bergamu bez većih problema savladali ekipu Atalante sa 3:1. Da se ova ekipa nalazi u sjajnoj formi potvrdili su i u prošlom kolu Serije A kada su na svom terenu bez većih problema savladali Empoli sa 3:0.
Čini se da je posle dosta vremena Milan pogodio sa pojačanjima, jer su Pjontek i Paketa pokazali do sada opravdali svaki uložen evro u njih, pogotovu ovaj prvi koji je postigao čak sedam golova od kako je u januarskom prelaznom roku iz Đenove prešao u Milan.

Naš predlog

Lacio ima velikih kadrovskih problema kada je ovaj meč u pitanju i neće moći da računaju na čak pet standardnih fudbalera. Sa druge strane, izabranici Đenara Gatuza sigurno igraju i svoj najbolji fudbal ove sezone u prilog čemu ide i činjenica da su vezali tri pobede uz gol razliku 9:1. Sigurno je da će “rosoneri” učiniti sve da dođu do trofeja u Kupu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.75. Ne treba na ovom meču očekivati previše golova, ali je sigurno da će ih biti pa vam savetujemo da probate sa igrom 2-3 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.99. Za kraj, nema sumnje da če “rosoneri” od prvog minuta krenuti silovito ka golu Rimljana pa vam savetujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 4.15.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.