Tip dana: Kaljari – Inter: Mogu li “neroazuri” do nova tri boda?

Ovog vikenda je na programu 26. kolo italijanske Serije A, a uvodni meč se igra na Sardiniji gde će fudbaleri Kaljarija dočekati Inter.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Kaljari: Opstanak je blizu!

Fudbaleri Kaljarija igraju poprilično promenljivo ove sezone, ali se čini da su i sa takvom igrom dosta blizu željenom cilju a to je naravno opstanak u eliti. Naime, “Sardi” se trenutno nalaze na 14. mestu na tabeli ali imaju čak šest boda više u odnosu na one najugroženije ekipe, pa nema sumnje da ćemo ih i naredne sezone gledati u Seriji A. Posebno je to realno zbog činjenice da Kjevo, Frozinone i Bolonja igraju očajno ove sezone, i čak i kada njihovi najbliži konkurenti za opstanak kiksu, ove ekipe to ne iskoriste.
U prošlom kolu je Kaljari doživeo poraz na gostovanju kod Sampdorije iako je opšti utisak da su pružili dosta dobru partiju u tom meču dok su pre toga na svom terenu savladali Parmu sa 2:1, i to nakon velikog preokreta pošto su “krstaši” u tom meču otišli sa golom prednosti. Pobedom u tom meču je Kaljari prekinuo neslavnu seriju bez pobede koja je trajala jako dugo.
Ono što je posebno interesantno kada je ova ekipa u pitanju je podatak da do sada nisu uspeli da vežu dve pobede, pa otud i ne čudi što se nalaze na tek 14. mestu na tabeli.

Inter: Kriza je prošlost!

Kada se sve sabere i oduzme ovo je dosta bolji Inter nego prethodnih sezona. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli Serije A, i vrlo verovatno će tu ostati i do kraja šampionata, a podsećanja radi, prošle sezone su u poslednjem kolu i to trijumf na gostovanju kod Lacija došli do četvrtog mesta i plasmana u Ligu šampiona posle dosta godina.
Ipak, opšti utisak je da je Inter mogao da pruži više u Ligi šampiona pošto im je prolazak dalje bila potrebna pobeda u poslednjem meču koji su igrali na svom stadionu, ali su ipak odigrali nerešeno.
Takmičenje u Kupu su završili, pa se u nastavku sezone u potpunosti mogu fokusirati na Seriju A. U prošlom kolu su u jednom meču koji je izazvao mnogo polemika u italijanskoj javnosti remizirali sa Fiorentinom na Artemio Frankiju. Ono što je posebno zanimljivo je da su “ljubičasti” do boda na tom meču došli posle gola iz penala koji je dosuđen u poslednjim trenucima meča, ali je očigledno da je to bila prestroga odluka sudije.
Sigurno je da su zbog svega toga izabranici Lučana Spaletija maksimalno motivisani za ovaj meč, a posebno dobro im leži gostovanje u Sardiniji jer su na prethodna dva meča ostvarili dve ubedljive pobede.

Naš predlog

Kaljari nije preterano ugrožen, ali još uvek nije matematički obezbedio opstanak, mada to neće biti težak zadatak obzirom da Bolonja, Kjevo i Frozinone igraju katastrofalno ove sezone. Sa druge strane Inter igra sve bolje, i sigurno je da su veliki favoriti u ovom meču pa vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Takođe, treba napomenuti da je Inter na poslednja dva gostovanja u Sardiniji ukupno postigao osam golova pa vam savetujemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.03. Iz istog razloga vam hrabro preporučujemo da pokušate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.55.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.