Derbi dana: Real Madrid – Ajaks: Duel aktuelnog i bivšeg šampiona Evrope za četvrtfinale Lige šampiona!

U utorak i sredu su na programu revanš mečevi osmine finala Lige šampiona a za vas smo izdvojili duel između Real Madrida i Ajaksa. Madriđani brane prednost iz prvog meča kada je bilo 1:2.
Duel aktuelnog i bivšeg šampiona Evrope je na programu u 21 čas.

Real Madrid: Nova kriza Madriđana…

Ako je i bilo nekih dilema, sada ih više nema, ekipa Reala ne igra ni približno kao prošlih sezona. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi tek na trećem mestu španske La Lige uz ogromnih 12 bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Barselonu pa je izvesno da Madriđani ove sezone neće doći do titule šampiona Španije.
Da stvari budu gore po ovu ekipu govori i činjenica da su u samo nekoliko dana dva puta izgubili od najvećeg rivala Barselone. Prvo su u revanš meču polufinala španskog Kupa Kralja na svom stadionu doživeli težak poras od ekipe sa Nou Kampa a taj meč je završen rezultatom 0:3, iako su izabranici Santjaga Solarija ostavili čak i bolji utisak u tom meču, ali su propustili dosta šansi za postizanje gola, što je Barsa svakako umela da kazni.
Sa istim rivalom su se sastali i u prvenstvu Španije, i zanimljivo je da su ponovo bili bolji rival na meču ali su opet doživeli poraz (0:1), kojim su izgubili sve šanse da dođu do trofeja u prvenstvu.
Sada ih očekuje revanš meč Lige šampiona u kom imaju finu prednost iz prvog meča koji je odigran u Amsterdamu kada su Madriđani ostvarili veoma važnu pobedu (1:2).

Ajaks: Sjajna sezona za ovu ekipu!

Kada se sve sabere i oduzme fudbaleri Ajaksa za sada imaju jednu odličnu sezonu. Naime, ova ekipa je za razliku od svog domaćina Reala još uvek u igri za osvajanje sva tri trofeja. Imali su problema u prvenstvu i gubili su neočekivano neke bodove, ali je i lider PSV napravio par kikseva ali i dalje ima pet bodova prednosti u odnosu na ekipu iz Amesterdama. Međutim, treba svakako dodati i to da Ajaks ima meč manje, ali ih i krajem meseca očekuje meč sa PSV-om na svom trofeju pa možemo slobodno konstatovati da imaju velike šanse za dođu do titule šampiona Holandije.
Što se tiče holandskog Kupa, Ajaks se plasirao u finale tog takmičenja nakon što su u polufinalu pobedili Fejnord na gostovanju sa ubedljivih 3:0. Ono što je posebno interesantno da su golove na tim mečevima postigli defanzivci, ali barem postizanje golova Ajaksu nije nikakav problem ove sezone pošto su u poslednja dva prvenstvena meča postigli čak deset golova, što je zaista fantastičan podatak.
Zbog svega toga nema sumnje da u jednom sjajnom raspoloženju putuju na gostovanje kod Reala, i treba dodati da trener ove ekipe može da računa sve fudbalere pa nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl na Santjago Bernabeu.

Naš predlog

Real nema dobru sezonu za sada i sigurno je da će pokušati da je spasu preko Lige šampiona, pa nema sumnje da i ove sezone imaju najviše ambicije kada je ovo takmičenje u pitanju. Što se tiče Ajaksa, ova ekipa ima sjajnu sezonu za sada, ali imaju i negativan rezultat iz prvog meča. Teško je očekivati da Madriđani “zabrljalju” i u ovom takmičenju pa vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Naravno da očekujemo i ozbiljan otpor Ajaksa u ovom meču pa vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom golova i pobede Reala, pa vam savetujemo da probate sa igrom 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.73.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.