Derbi dana: Ajntraht Frankfurt – Inter: “Neroazuri” pod baražnom vatrom u Frankfurtu!

U četvrtak nas očekuju prvi mečevi osmine finala Liga Evrope a za vas smo posebno izdvojili duel koji se igra u Frankfurtu a sastaju se domaći Ajntraht i Inter.
Duel ove dve ekipe je na programu od 18 časova i 45 minuta.

Ajntraht Frankfurt: Sjajna sezona za ovu ekipu!

Nema šta, fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta pružaju fenomenalne partije ove sezone, i čini se da su samo nastavili da igraju svoju igru iz prošle sezone kada su na iznenađenje mnogih došli do trofeja u nemačkom Kupu. Trenutno se ova ekipa nalazi na sjajnom petom mestu i na pravom putu su da i naredne sezone izbore plasman u Ligu Evrope, ali sigurno je da se neće zadovoljiti samo sa tim, pošto trenutno Ajntraht ima samo tri boda manje od četvrtoplasirane Borusije Mehengladbah a dobro poznato je da to četvrto mesto na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu Bundeslige je ova ekipa na svom terenu ostvarila veoma važnu pobedu protiv Hofenhajma, ali je veoma važno da su do te pobede došli iako su do 89. minuta gubili sa 2:1, ali onda su na scenu stupili Aler i Pacijenca i sa dva gola doneli ekipi iz Frankfurta veoma važnu pobedu kojom su došli na peto mesto.
Što se tiče Liga Evrope, Ajntraht igra fantastično ove sezone. Bez većih problema su prošli grupu koja nije bila nimalo laka jer su pored ove nemačke ekipe u njoj bili Lacio, Marsej i Apolon, ali je Ajntraht zauzeo ubedljivo prvo mesto uz svih šest pobeda što je zaista sjajan rezultat.
U šesnaestini finala su bez većih problema slavili u dvomeču sa Šahtjorom, pa zbog svega toga u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj duel osmine finala sa Interom.

Inter: Turbulentna sezona neroazura!

Sigurno je da navijači Intera donekle mogu biti zadovoljni sa ovom sezonom za sada pošto se trenutno njihov klub nalazi na mestu koje vodi u Ligu šampiona do koje su prošle sezone došli pobedom u poslednjem kolu i to na gostovanju kod rimskog Lacija koji je u tom trenutku bio na četvrtom mestu. Međutim, “neroazuri” pružaju dosta loše partije i ne igraju u kontinuitetu već čitave sezone po sistemu toplo-hladno.
U prošlom kolu su doživeli novi poraz i to na gostovanju kod Kaljarija kada je bilo 2:1 za ekipu sa Sardinije dok su pre toga samo remizirali na gostovanju kod Fiorentine, iako je opšti utisak da su u tom meču bili i te kako oštećeni od strane sudija.
Što se tiče Lige šampiona, milanska ekipa je i pored sjajne situacije pred poslednje kolo završila učešće u grupnoj fazi jer nisu uspeli da savladaju PSV na svom terenu u poslednjem kolu i takmičenje nastavili u Ligi Evrope gde su u osmini finala bez većih problema eliminisali Rapid iz Beča.
Međutim, sada ih čeka izuzetno teži posao pošto gostuju kod ekipe koja je možda i najbolje od svih ekipa odigrala grupnu fazu, što potvrđuje i svih šest pobeda.

Naš predlog

Prednost u ovom meču dajemo fudbalerima Ajntrahta koji igraju fantastično ove sezone, i sigurno je da imaju velike ambicije kada je u pitanju Liga Evrope. Sa druge strane Inter će se vrlo verovatno više fokusirati na domaće prvenstvo gde trenutno imaju velikih problema, pošto se lako može desiti da izgube četvrto mesto, a samim tim i plasman u Ligu šampiona što je svakako glavni cilj ove ekipe. Zbog toga vam predlažemo da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.40. Mečevi Ajntrahta u Ligi Evrope su uglavnom i te kako efikasni pa vam zato savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa takođe dosta dobrom kvotom 2.01. Nema sumnje da će domaćin od prvog minuta krenuti silovito ka golu “neroazura” pa vam zbog toga hrabro preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.83.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.