Tip dana: Fortuna Dizeldorf – Ajntraht Frankfurt: Mogu li Jović i drugari do pobede na teškom gostovanju?

Poslednji meč 25. kola nemačke Bundeslige igra se u Dizeldorfu gde će Fortuna dočekati ekipu Ajntrahta iz Frankfurta.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Fortuna Dizeldorf: Kriminalan početak, ali onda su stvari krenule na bolje!

Dugo se ekipa Fortune iz Dizeldorfa ove sezone mučila i u prvom delu šampionata su bili nekoliko kola čak i na poslednjem mestu na tabeli. Ono što je posebno zanimljivo je da su tada imali jednu negativnu seriju od šest vezanih poraza i tada su doživeli i onaj najteži to upravo od Ajntrahta sa kojim se i sastaju u ovom kolu.
Sigurno je da su mnogi u tom periodu otpisali ekipu iz Dizeldorfa i predviđalo im se da će posle samo jedne godine provedene u Bundesligi ponovo nazad u Cvajtu. Međutim, i pored toga je upravo ove ekipe verovala treneru Funkelu i to im se po svemu sudeći isplatilo.
Krajem prošle kalendarske godine je Fortuna proigrala i serijom od četiri pobede su isplivali, a i sada igraju veoma dobro i samo povremeno podbace. U prethodnih pet kola ih je savladao samo Bajer Leverkuzen nakon čega su vezali dva trijumfa. Pobedili su Nirnberg i to nakon preokreta na svom terenu pa je taj meč završen rezultatom 2;1, ali treba dodati i to da su imali igrača više u tom duelu.
Možda i najbolju partiju je ekipa Fortune iz Dizeldorfa ove sezone pružila u prošlom kolu kada su pobedili Šalke u gostima sa 4:0.

Ajntraht Frankfurt: Sjajna sezona za ekipu iz Frankfurta!

Prošle godine je Ajntraht napravio veliko iznenađenje nakon što su stigli do trofeja u nemačkom Kupu pošto su u finalu bez većih problema savladali slavni Bajern iz Minhena. Nakon tog trofeja u Kupu sigurno je da sjajne partije koje Frankfurt pruža ove sezone nisu iznenađenje.
Naime, ova ekipa odlično gura i to na oba fronta. U prvenstvu se nalaze na sjajnom šestom mestu i na pravom su putu da i naredne sezone igraju u Ligi Evrope, ali ne treba otpisivati ovu ekipu ni kada je plasman u Ligu šampiona u pitanju pošto trenutno imaju samo šest bodova manje od četvrtoplasiranog Mehengladbaha, ali i utakmicu manje u odnosu na ovu ekipu.
Odličnu Ajntrahtu ide i u Ligi Evrope pošto su grupnu fazu završili na zaista sjajan način. Naime, ova ekipa je u konkurenciji Marseja, Lacija i Apolona zauzela ubedljivo prvo mesto a ono što je posebno zanimljivo je da su na šest mečeva ostvarili isto toliko pobeda, što je zaista rezultat za svaku pohvalu.
U šesnaestini finala su bez većih problema eliminisali Šahtjor koji je stigao iz Lige šampiona, dok su u prvom meču osmine finala na svom terenu remizirali sa Interom. Taj meč je završen bez golova ali nema sumnje da ekipa iz Frankfurta ima velike šanse za prolaz dalje, pošto su u prvom meču bili daleko bolji protivnik.ž

Naš predlog

I jedna i druga ekipa igraju dosta dobro u poslednje vreme i nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv meč u Dizeldorfu. Ipak, veću prednost dajemo gostu koji juri plasman u Ligu šampiona, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.55. Prvi meč koji su ove dve ekipe odigrale ove sezone je završen i više nego ubedljivom pobedom Ajntrahta kada je bilo neverovatnih 7:1. Nema sumnje da nas i sada očekuje prava goleada pošto i jedni i drugi igraju ove sezone mečeve sa dosta golova. Zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.72. Za one koji su možda skeptični povodom pobede gosta na ovom meču, savetujemo vam da pokušate sa duplom šansom koja je takođe solidna. Kladionica Meridianbet igru x2 plaća sa kvotom 1.46.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.