Tip dana: Inter – Ajntraht Frankfurt: Mogu li gosti iz Frankfurta da eliminišu Inter?

U četvrtak su na programu revanš mečevi osmine finala Liga Evrope a za vas smo naravno izdvojili duel koji se igra na stadionu Đuzepe Meaca gde će Inter dočekati ekipu Ajntrahta iz Frankfurta. Prvi meč je završen bez golova, pa nema sumnje da će odluka pasti u Milanu.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Inter: Veoma turbulentna sezona za “neroazure”!

Fudbaleri Intera imaju dosta problema u poslednje vreme, ali se ipak i dalje nalaze na mestu koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona što je svakako glavni cilj ove ekipe. Naime, Inter se trenutno nalazi na četvrtom mestu i ima samo tri boda više od petoplasirane Rome. Međutim, izabranike Lučana Spaletija u nedelju očekuje okršaj sa gradskim rivalom Milanom pa bi eventualnim porazom u tom meču od zahuktalog Milana još više doveli u pitanje svoj plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Navijači kluba iz Milana još uvek ne mogu da oproste svojim fudbalerima ispadanje iz Lige šampiona pošto su na kolo pre kraja imali skoro sve u svojim rukama. Međutim, izabranici Lučana Spaletija su u poslednjem kolu grupne faze na svom terenu samo remizirali protiv PSV-a i na taj način takmičenje završili na trećem mestu pa su morali da se zadovolje nastavkom sezone u Ligi Evrope.
A tu nisu imali većih problema u mečevima šesnaestine finala pošto su u oba meča bili bolji od Rapida iz Beča i bez primljenog gola zakazali duel sa ekipom iz Frankfurta.
Sigurno je da bi “neroazuri” u dosta boljem raspoloženju dočekali ovaj revanš u Milanu da je Brozović iskoristio diskutabilan penal sredinom prvog poluvremena u Frankfurtu, ali šta je tu je. Treba svakako dodati da su nakon tog penala fudbaleri Ajntrahta dominirali i pravo je čudo kako nijedna lopta nije završila iza leđa golmana Handanoviča.

Ajntraht Frankfurt: Fenomenalna sezona za ekipu iz Frankfurta!

Kada se sve sabere i oduzme ovo je jedna izuzetno dobra sezona za ekipu Ajntrahta. Još prošle sezone su fudbaleri Frankfurta pokazali da se na njih u budućnosti može ozbiljno računati pošto su u finalu Kupa savladali moćni Bajern iz Minhena i na taj način došli do trofeja posle dosta godina.
Sa odličnim partijama su nastavili i ove sezone. U Bundesligi se Ajntraht nalazi na petom mestu na tabeli i na pravom su putu da se i naredne sezone nađu u Ligi Evrope, ali sigurno je da se ekipa koju sa klupe predvodi Adi Hiter neće predati ni kada je u pitanju Liga šampiona pošto u ovom trenutku trećeplasirana i četvrtoplasirana ekipa na tabeli ima samo tri boda više od Ajntrahta, što je daleko od nenadoknadive razlike.
Što se tiče Liga Evrope, ova ekipa igra zaista fenomenalno u ovom takmičenju. Naime, takmičenje po grupama su završili sa svim pobedama, i tako ubedljivo zauzeli prvo mesto. Treba pomenuti i da grupa nije bila nimalo laka pošto su pored njih tu još bili i Lacio, Marsej i Apolon.
U šesnaestini finala im žreb nije naklonjen pa su za protivnika dobili Šahtjor koji je završio neuspešno takmičenje u Ligi šampiona, ali su tu izabranici Adi Hitera zablistali i ostvarili plasman u osminu finala gde im ponovo žreb nije bio naklonjen pošto su za protivnika dobili milanski Inter.
Ipak u prvom meču je Ajntraht pružio dosta bolju partiju od svog rivala i pravo je čudo kako nisu uspeli makar jednu od mnogobrojnih šansi da pretvore u gol, ali svakako treba dodati i to da Inter nije iskoristio prestrogo dosuđen jedanaesterac na tom meču pa je sigurno da mogu da budu zadovoljni konačnim rezultatom.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa žele naredne sezone u Ligu šampiona. Poznato je od ranije da pobednik Liga Evrope ide direktno u Ligu šampiona, ali su i jedni i drugi dosta blizu tome da do najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja dođu i preko prvenstva pošto se Inter nalazi na mestu koje vodi u ovo takmičenje, dok je Ajntraht na samo tri boda od Lige šampiona. Inter u nedelju očekuje i veoma važan meč u italijanskom prvenstvu protiv Milana, pa je moguće da Lučano Spaleti i odmori neke fudbalere za ovaj meč, što bi mogla da bude velika prednost Frankfurta koji ipak za vikend na svom terenu dočekuju poslednjeplasiranu ekipu na tabeli Bundeslige. Zbog toga vam savetujemo da pokušate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61. Takođe, teško je očekivati da ni na ovom meču ne bude golova pa vam toplo preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91. Ajtraht je u prvom meču pokazao dosta bolju partiju od svog rivala i nagovestio da bi on mogao da bude ta ekipa koja će doći do četvrtfinala Liga Evrope pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.10.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.