Odlučujući mečevi Evrokupa danas na programu! TRI analize igrača +/- poeni!

Evrokup

Danas su na programu tri odlučujuća meča Evrokupa u kojima timovi traže svoje mesto među najbolje četiri ekipe i samim tim nastavljaju svoj pohod kao naslovu prvaka Evrokupa i dobijanje mesta u Evroligi naredne sezone. Samo je Valensija u dva meča uspela da eliminiše ekipu Ritasa, a Uniks, Lokomotiva, Alba, Unikaha, Asvel i Andora će kroz današnje mečevi doneti nova tri učesnika polufinala. Biće ovo izuzetno interesantni mečevi i mi smo pripremili tri predloga igrača, odnosno +/- igru na njihov poenterski učinak. 

D. Ennis (12 poena) VIŠE

Slična priča kao kod Silija. Enis se ove sezone uz Albosija izdvojio kao jedan od pokretača spoljne linije Andore. Na prvom meču ga je poremetio rani problem sa faulovima, što ga je izbacilo iz ritma. Enis pruža drastično bolje partije na domaćem parketu i to je pokazao, posto je u revanšu bio jedan od najboljih igrača u svom timu sa 15 postignutih poena. Granica je prihvatljiva i bez većih problema bi on morao preko. Andora mora da pobedi na ovom meču ukoliko žele da nastave Evrokup bajku ove sezone i plasiraju se među četiri najbolja tima ovog takmilčenja. Enis je predlog koji se bez sumnje može ispratiti na ovoj granici. Ovaj predlog je odigran u kladionici MERIDIANBET i za tip VIŠE dobijamo kvotu 1.85.

D. Lighty (8 poena) VIŠE

Dejvid Lajti je igrač koji je u odličnoj formi kada je ekipa Asvela u pitanju. Veoma pouzdan košarkaš koji može da se snađe na pozicijama dva i tri. Odlikuje ga odličan šut sa poludistance iz driblinga, kao i snažan prodor do samog obruča, zbog čega je često na liniji za slobodna bacanja. Očekujemo veliku minutažu za njega na ovom bitnom meču, jer Asvel ovu seriju zatvara na svom parketu. Lajti je igrač koji donosi razliku na oba kraja parketa i trener to odlično koristi. Na ovoj granici je izuzetno primamljiv za igranje, pogotovo kada se uzme u obzir da će ovo biti meč na koš više, jer gosti iz Andore tako pristupaju na svakom meču. Ovaj predlog je odigran u kladionici MERIDIANBET i za tip VIŠE dobijamo kvotu 1.85.

B. Roberts (10 poena) VIŠE

Unikaha je posle velikog preokreta uspela da savlada Albu u gostima i tako stekne ogromnu prednost pred revanš meč u Malagi. Na tom meču smo gledali i Brajana Robertsa koji je ostao ispod ove granice, ali uz veliki broj promašaja je ipak uspeo da stigne do 9 poena. U revanšu je naš predlog bio znatno bolji i brojao je do 13 poena. Smatramo da će ovaj meč biti takođe egal i da u takvim situacijama oni najiskusniji igrači, što naš predlog svakako jeste, preuzimaju napadačku produkciju na sebe i rešavaju. U timu neće ni večeras biti Fernandeza i Diaza, pa bi Roberts uz jedan solidan nastup danas mogao rutinski preko ove granice u meču koji sve odlučuje.  Ovaj predlog je odigran u kladionici MERIDIANBET i za tip VIŠE dobijamo kvotu 1.85.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.