Derbi dana: Milan – Inter: Ko je gazda u Milanu?

Ovog vikenda je na programu 28. kolo italijanske Serije A u kom nas očekuje veliki milanski derbi, popularni “Derbi dela Madonina”.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Milan: Sjajne partije u poslednje vreme!

Prava poslastica očekuje nas u nedelju uveče kada će Milan na svom San Siru dočekati ekipu Intera u novom derbiju dela Madonina! Ekipa Milana pruža fantastične partije u poslednje vreme i za jako kratko vreme došli do pozicije broj tri koja naredne sezone donosi plasman u Ligu šampiona. Izabranici Đenara Gatuza imaju pet vezanih pobeda i ono što je posebno zanimljivo je da su u tom periodu primili samo jedan gol. Čini se da je najzaslužniji za blistave partije “rosonera” Pjontek koji je u januarskom prelaznom roku stigao iz Đenove i do sada je opravdao svaki uloženi evro.
Ostaje jedino žal što ovaj fudbaler nije stigao pre jer bi sa njim “rosoneri” sasvim sigurno prošli i grupu u Ligi Evrope, gde su završili takmičenje nakon poraza od Olimpijakosa, nakon kog je Đenaro Gatuzo bio pred otkazom. Ipak, bivši fudbaler Milana je konsolidovao ekipu, i sigurno je da ovo što milanski klub pruža u poslednjih nekoliko meseci liči na onaj Milan iz prošlosti kada je ova ekipa dominirala italijanskim prvenstvom, ali i Ligom šampiona.
U prošlom kolu su izabranici Đenara Gatuza uz dosta muke slavili na gostovanju kod Kjeva, kada je bilo 2:1, a taj meč je upravo obeležio trener Milana koji je isključen u tom meču, i bilo je dosta priče o tome da li će voditi “rosonere” u velikom derbiju, ali se na kraju sve završilo samo sa novčanom kaznom.

Inter: Ne ide, pa ne ide!

Formalni gost na ovom meču je Inter koji ima dosta problema ove sezone. Naime, izabranici Lučana Spaletija igraju dosta slabo u poslednje vreme i ukoliko nastave sa takvim partijama imaće velikih problema do kraja sezone u nastojanju da dođu do Lige šampiona što je svakako glavni cilj “neroazura”. U prošlom kolu su ipak bez većih problema na svom terenu savladali SPAL što je bila prva pobeda posle dva kola. Međutim, u osmini finala Liga Evrope su potpuno nadigrani na svom terenu i doživeli su poraz od Ajntrahta iz Frankfuta, što je značio i eliminaciju za ekipu Lučana Spaletija. Ono što je glavni utisak u vezi tog meča je činjenica da je Ajntraht bukvalno mogao da postigne gol kada je poželeo Interu, i pravo je čudo kako je samo jedna lopta završila iza leđa Samira Handanovića koji je inače briljirao na tom meču i svakako bio najzaslužniji za minimalni poraz svoje ekipe.
Trenutno petoplasirana Roma ima samo tri boda manje, međutim jako dobra stvar po “neroazure” je činjenica da je “vučica” juče doživela poraz na gostovanju kod Spala, nakon koga se sigurno lakše diše u Interu.
Lučano Spaleti ima velikih problema kada je ovaj meč u pitanju pošto neće moći da računa na duže odsutnog Ikardija koji navodno ima povredu kolena, ali je očigledno da je u pitanju nesporazum sa upravom Intera. Takođe, meč će propustiti i Naingolan, Vrsaljko i Miranda pa nema sumnje da su “neroazuri” dosta oslabljeni pred “Derbi dela Madonina”.

Naš predlog

Mora se priznati da fudbaleri Milana igraju dosta bolje od Intera u prethodnom periodu i upravo zbog toga su i pretekli ovu ekipu na tabeli. Zbog svega toga, ali i zbog razočaravajućeg ispadanja Intera od Ajntrahta u četvrtak, veliku prednost u ovom meču dajemo formalno domaćoj ekipi Milana pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.50. U prošlosti smo uglavnom gledali efikasne susrete između ove dve ekipe, međutim na poslednja tri meča nije bilo previše golova pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom 2-3 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.97. Takođe, u nekoliko vezanih mečeva je bilo nerešeno na poluvremenu, pa vam hrabro savetujemo da probate na ovom meču sa prelazom x-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 5.67.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.