Tip dana: Kjevo – Kaljari: Mogu li “leteći magarci” do tek druge pobede u sezoni?

Ovog vikenda je na programu 29. kolo italijanske Serije A, a prvi meč u okviru ovog kola igra se u Veroni gde će Kjevo dočekati ekipu Kaljarija.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Kjevo: Mogu li “leteći magarci” do opstanka?

Sve ono loše što je moglo fudbalerima Kjeva da se dogodi ove sezone zaista se i desilo. Klub je još na leto imao velike finansijske probleme zbog čega i nije bio previše aktivan u prelaznom roku, a znaci lošeg poslovanja su bili vidljivi već u prvom kolu kada je ova ekipa kažnjena oduzimanjem tri boda. Ipak, nije to omelo ovu ekipu da upravo u prvom kolu pruži fantastičnu partiju kada su na svom terenu ugostili Juventus i doživeli poraz u poslednjim trenucima meča, u jednom spektakularnom duelu koji je završen rezultatom 2:3.
Dugo su nakon toga “leteći magarci” bili u minusu iz kog su izašli tek sredinom šampionata. Ruku na srce, teško će ova ekipa uspeti da obezbedi opstanak u ligi, ali ono što im se ne može poreći je borba na svakom meču. Možda i najbolji pokazatelj za to je meč prošlog kola sa Atalantom u Bergamu kada je Kjevo uspeo da isčupa bod, što je pre meča zaista bilo ko očekivao.
Do sada je ekipa iz Verone ostvarila samo jednu pobedu, ali i čak 11 remija, koja im po svemu sudeći neće biti dovoljna za opstanak u ligi.

Kaljari: Da li su “Sardi” prebrinuli sve brige oko opstanka?

Sa druge strane, Kaljari još uvek nije obezbedio opstanak, ali su zaista na pravom putu da to učine pošto imaju čak šest bodova više od Bolonje koja se trenutno nalazi na poslednjem mestu koje sledeće sezone vodi u Seriju B. Kada se sve sabere i oduzme, ekipa iz Sardinije gotovo cele sezone igra po sistemu toplo-hladno, što će ih gotovo sigurno koštati nekog eventualno boljeg plasmana na tabeli.
Ono što je takođe i te kako karakteristično za Kaljari je činjenica da ova ekipa igra fantastično na svom terenu, ali katastrofalno na strani. Naime, “Sardi” su vrlo loši u gostima ove sezone i ostvarili su samo jednu pobedu, ali je vrlo zanimljivo da su prethodna tri gostovanja izgubili bez postignutog gola, dok na domaćem terenu imaju tri vezane pobede i to identičnim rezultatom 2:1. Redom su padali, prvo Parma, pa Inter, i na kraju Fiorentina. Kada pogledamo imena ova tri kluba, dolazimo do zaključka da to nisu bili nimalo laki protivnici, ali se potvrdio podatak da ekipa iz Sardinije igra izvanredno na svom terenu.
Osim što u ovom kolu igraju van svog stadiona, veliki hendikep za ovu ekipu bi moglo da predstavlja i neigranje najboljeg fudbalera Pavoletija koji ima parne žute kartone.

Naš predlog

Sigurno je da će se fudbaleri Kjeva boriti do poslednjeg kola, ali je njihov opstanak u eliti u domenu teorije jer bi uz gotovo sve njihove pobede i dosta rezultata trebalo da im se poklopi. Ono čega smo do sada bili svedoci je da će “leteći magarci” skupo prodati kožu. U goste im dolazi Kaljari koji pruža katastrofalne partije van svog terena, pa je ovo lepa prilika za Kjevo da dođe do druge pobede u sezoni. Upravo zbog toga vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.76. Takođe, treba očekivati i jedan efikasan meč pa vam zbog toga predlažemo da probate sa igrom 3+ koji kladionica Meridianbet plaća sa zaista dobrom kvotom 2.37. Za kraj, savetujemo vam da probate sa jednom dosta hrabrom igrom. Pošto smo poprilično uvereni u pobedu Kjeva, a takođe smo mišljenja i da će biti dosta golova na ovom meču, predlažemo vam da probate sa igrom 1-1&3-6 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 8.00.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.