Tip dana: Sampdorija – Milan: Mogu li “rosoneri” do tri boda na teškom gostovanju?

Najzanimljiviji meč subotnjeg programa Serije A se igra u Đenovi gde će fudbaleri Sampdorije ugostiti ekipu Milana na svom Luiđi Feraris stadionu.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Sampdorija: Može li ekipa iz Đenove do Liga Evrope?

Sampa igra dosta dobro ove sezone, ali je opšti utisak da im to ipak neće doneti plasman u Ligu Evrope. Naime, Đenovljani u ovom trenutku imaju tri boda manje od šestoplasiranog Lacija, ali Rimljani imaju i meč manje. U prošlom kolu je Sampdorija odigrala jedan fantastičan meč i slavila na gostovanju kod Sasuola sa jednim poprilično neverovatnim rezultatom 5:3. Generalno, na mečevima ekipe iz Đenove pada dosta golova ove sezone, a na poslednja tri ih je palo čak 14, što nam govori da nas vrlo verovatno i u ovom meču očekuje prava goleada. Pre te sjajne pobede na gostovanju u Ređo Emiliji, Sampa je doživela poraz na svom terenu od sjajne Atalante, ali su pre toga ostvarili dve vezane pobede i to nad SPAL-om i Kaljarijem, pa u dosta lepom raspoloženju dočekuju ekipu Đenara Gatuza koja želi da se pobedom na ovom gostovanju iskupi svojim navijačima za poraz u prošlom kolu od najvećeg rivala Intera, ali to sigurno neće biti lak zadatak pošto će stadion Luiđi Feraris biti ispunjen do poslednjeg mesta za ovaj susret, iako Sampa nešto slabije igra na svom terenu.

Milan: Glavni cilj je Liga šampiona!

Što se tiče Milana, izabranici Đenara Gatuza nisu na najbolji način započeli ovaj šampionat, ali kako vreme prolazi stvari polako dolaze na svoje mesto. Opšti utisak je da je ova ekipa preporođena nakon zimske pauze, i čini se da je konačno uprava milanskog kluba pogodila sa pojačanjima. Tu pre svih mislimo na Pjonteka i Paketu koji su za veoma kratko vreme postali glavni fudbaleri ove ekipe. Posebno tu mislimo na fantastičnog poljskog reprezentativca, koji je sa golovima nastavio i u reprezentativnoj pauzi kada je doneo tri boda Poljskoj na gostovanju kod Austrije.
Došli su vrlo lako “rosoneri” do pozicije broj četiri koja naredne sezone vodi u Ligu šampiona i sigurno je da će se truditi da je ne ispuste do kraja sezone. Bili su izabranici Đenara Gatuza plasirani i poziciju iznad ali su porazom u prošlom kolu od Intera ponovo došli do četvrte pozicije, što opet ruku na srce nije loše. Ta partija protiv gradskog rivala je sigurno bila najlošija u ovoj godini, ali i pored toga su “rosoneri” uspeli da postignu dva gola, a upravo je realizacija bila glavni problem Milana u jesenjem delu prvenstva. Što se tiče ovog meča, Gatuzo nema prevelikih problema oko sastava, uz podatak da u timu neće biti duže odsutni Bonaventura, dok bi po svemu sudeći Rodrigez mogao da se oporavi za ovaj duel u Đenovi.

Naš predlog:

Što se tiče ovog susreta, prednost dajemo gostujućoj ekipi koja igra sjajno ove godine, a moramo dodati i podatak da Sampa ne blista na svom terenu ove sezone, pošto dosta bolje partije pružaju u gostima. Zbog toga vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45. Treba očekivati i ozbiljan otpor domaćina, na čijim mečevima po tradiciji pada dosta golova. Zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.02.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.