Tip dana: Inter – Lacio: Borba za Ligu šampiona!

Poslednji meč 29. kola italijanske Serije A se igra na stadionu Đuzepe Meaca gde će fudbaleri Intera ugostiti ekipu Lacija.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Inter: Poprilično turbulentna sezona za ovu ekipu!

Iako “neroazuri” trenutno zauzimaju treće mesto koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona, problemi koje ima ova ekipa su vidljivi na svakom koraku. Kada se sve sabere i oduzme ovo je jedna poprilično turbulentna sezona za “neroazure”. Ipak, izabranici Lučana Spaletija su u prošlom kolu ostvarili veoma važnu pobedu i to u velikom derbiju protiv gradskog rivala Milana, a taj meč je završen rezultatom 3:2. Bila je to svakako jedna od boljih partija ekipe iz Milana, ali ih je ove polusezone bilo jako malo.
Pre tog meča i pobede nad “rosonerima”, Inter je na svom terenu bez većih problema savladao ekipu SPAL-a i na taj način prekinuo seriju neuspeha pošto su pre toga doživeli poprilično neočekivan poraz od Kaljarija na Sardiniji, ali i remizirali sa Fiorentinom na Artemio Frankiju u jednom fantastičnom meču koji je završen rezultatom 3:3, ali se mora priznati da su izabranici Lučana Spaletija i te kako oštećeni.
U međuvremenu je četvtoplasirani Milan u subotu doživeo poraz na gostovajnu kod Sampdorije pa je sigurno da zbog toga fudbaleri Intera u sjajnom raspoloženju dočekuju ovaj meč jer bi mogli još više da pobegnu svom rivalu i tako izbegnu dramu kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona.

Lacio: Cilj je Liga šampiona, ali da li je to realno?

U goste Interu stiže uvek neugodna ekipa Lacija. Izabranici Simeonea Inzagija igraju solidnu sezonu za sada, ali su u ovom trenutku daleko od svog glavnog cilja a to je plasman u Ligu šampiona.
Ne treba uopšte pominjati da će rimska ekipa imati ogroman motiv u ovom meču pošto dolaze u goste “neroazurima” od kojih su izgubili u poslednjem kolu prošlog prvenstva i na taj način ostali bez pozicije broj četiri i plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Imao je tada Lacio sve u svojim rukama, pošto se taj meč igrao na Olimpiku a rimska ekipa je vodila većim delom meča međutim Inter je došao do preokreta i tako ostao veliki dužnik Lacijalima.
U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija odigrali jedan dosta dobar meč i slavili na svom terenu protiv Parme kada je bilo ubedljivih 4:1, dok su pre toga remizirali sa Fiorentinom u gostima i slavili u velikom rimskom derbiju protiv Rome kada je bilo ubedjlivih 3:0.
Evidentno je da je kriza prošlost kada su Lacijali u pitajnu, i postavlja se veliko pitanje da li će moći da donesu sva tri boda iz Milana kući.

Naš predlog

Inter je pobedom u prošlom kolu nad Milanom pokazao da je kriza prošlost iako su samo nekoliko dana pre toga eliminisani iz Liga Evrope od Ajntrahta iz Frankfurta. Što se Lacija tiče, ova ekipa je u naletu forme pošto su u tri poslednja kola bez poraza, a pošto su im protivnici u tim mečevima bili Roma, Fiorentina i Parma, jasno je da su Lacijali konačno pronašli željenu igru.
Ipak, blagu prednost u ovom duelu dajemo domaćoj ekipi pošto bi bila prava katastrofa da ekipa koju sa klupe predvodi Lučano Spaleti posle eliminacije iz Lige šampiona, a potom i iz Liga Evrope ostane na kraju sezone i bez plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Zbog toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.35. Svakako, treba očekivati i odgovor Lacija koji poslednji put nije uspeo da postigne gol u Seriji A još 17. decembra 2018. godine. Zbog toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre i da pokušate sa igrom 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.39.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.