Tiket dana (ponedeljak, 01.04.2019)

tiket dana

Prvog dana u aprilu mesecu ponuda nije sjajna. Ipak, pošto nas već od sutra očekuju “bolji dani”, u svakom smislu, potrudili smo se da sastavimo tiket i danas.

Sent Etjen – Nim – T12+ @ 1.76 u 10Bet

Domaćin će biti oslabljen u ovoj utakmici, ali nema izbora. Ukoliko želi plasman u Evropu, mora da pobedi novajliju. Sent Etjen je zablistao u prošlom kolu kada je sa 5:0 slavio u Kaenu, dok su gosti u prethodne tri utakmice osvojili samo jedan bod. Sent Etjen je na petom mestu, a trijumfom bi prekočio Olimpik iz Marseja koji je četvrti sa dva boda više. U prvom delu sezone u Nimu je bilo 1:1, a ove ekipe su se sastale i u Kupu, kada je dalje otišao Nim. Predlažemo igru domaćin daje dva gola, čini nam se da se Sent Etjen konačno raspucao. Kvota za T12+ u kladionici 10Bet iznosi 1.76.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

RKC Valvajk – Tvente – 2 @ 1.92 u 1xbet

Domaćin je odavno obezbedio nastup u doigravanju, tako što je bio pobednik prvog perioda od osam kola. Od tada RKC igra mnogo slabije, pa je pao na tek deveto mesto. Kada je postalo jasno da ne mogu biti prvi i direktno se plasirati u elitu, počeli su da taktiziraju i čuvaju snagu za Plej of. Tvente je jednom nogom već u Ererdiviziji, pošto ima dvocifrenu prednost isper pratilaca. Timu iz Enšedea ni ne prilići igranje među drugoligašima pošto su bili i šampioni Holandije, ne tako davno. Uglavnom, Tvente je bolji tim, a ni jedni ni drugi nemaju imperativ pobede, pa smatramo da će odlučiti suvi kvalitet. Predlažemo dvojku, za koju u kaldionici 1xbet dobijate kvotu 1.92.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 10Bet iznosi 3.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.