Tip dana: Valensija – Real Madrid: Ima li Real rešenje za “slepe miševe”?

U sredu se igraju preostali mečevi 30. kola španske La Lige, a za vas smo izdvojili svakako jedan od najinteresantnijih susreta koji se igra na Mestaljji a sastaju se Valensija i Real Madrid.
Duel između ove dve ekipe je na programu u 21 čas i 30 minuta.

Valensija: Katastrofalan početak, ali onda veliki USPON!

Fudbaleri Valensije su poprilično loše startovali ove sezone u španskoj La Ligi i u jednom trenutku su bili čak i u opasnoj zoni. Međutim, kako je vreme prolazilo ekipa sa Mestalje je polako ali sigurno podizala formu, i sada smo došli do toga da se ova ekipa posle 29. odigranih kola nalazi na fantastičnom šestom mestu, u šta je malo ko verovao posle očajnog starta.
Na sve to, “slepi miševi” igraju fantastično i u Ligi Evrope gde su posle velike drame eliminisali Krasnodar i tako se plasirali u četvrtfinale. Treba naravno dodati i podatak da ovu ekipu očekuje i finale Kupa Kralja u kom će im protivnik biti ni manje ni više nego Barselona.
Dolazimo do zaključka da sezona koja je na početku delovala kao izgubljena može vrlo lako da postane jedna od najuspešnijih u istoriji kluba sa Mestalje.
U prošlom kolu je ova ekipa ostvarila jednu veoma važnu pobedu na gostovanju u Andaluziji kod Sevilje, a taj meč je završen rezultatom 1:0. Upravo zbog te pobede su “slepi miševi” pretekli Sevilju na tabeli, i došli do šestog mesta koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope, ali sigurno da se tu ova ekipa neće zaustaviti pošto četvrtoplasirani Hetafe ima samo tri boda, i sigurno je da će Valensija u narednim kolima napasti to četvrto mesto koje donosi plasman u Ligu šampiona.

Real Madrid: Više se razmišlja o timu za novu sezonu nego o aktuelnom šampionatu!

Fudbaleri Real Madrida su uspeli nešto što niko pre njih nije, barem ne u novijoj istoriji, a to je da tri puta zaredom osvoje Ligu šampiona. Jedni od najzaslužnijih ljudi za to su bili Kristijano Ronaldo i Zinedin Zidan, a zanimljivo je da su Madriđani u ovu sezonu krenuli bez i jednog i drugog.
Sve to je došlo na naplatu pa je ekipa sa Santjago Bernabeua izgubila gotovo sve šanse za šampionsku titulu pošto imaju ogromnih 12 bodova manjka u odnosu na neprikosnovenu Barselonu. Upravo od te ekipe su izgubili i u polufinalu Kupa Kralja, a pošto su nedavno eliminisani i u osmini finala Lige šampiona od Ajaksa, po svemu sudeći posle dosta vremena će Madriđani sezonu završiti bez osvojenog trofeja, pa je za leto spremna velika rekonstrukcija ekipe.
I zaista, čini se da se dosta više ovih dana piše o planovima za leto, nego o aktuelnoj sezoni, iako ima još deset kola do kraja. U klub se nedavno vratio Zinedin Zidan koji će imati dosta vremena do početka naredne sezone da skocka tim po svom ukusu i povrati Real na pobednički tron.
Da ovo nije idealna sezona za ekipu sa Santjago Bernabeua videlo se i u prošlom kolu kada su uz dosta muke došli do pobede nad poslednje plasiranom Hueskom (3:2).

Naš predlog

Valensija je u ozbiljnom naletu, a rezultat svega toga je plasman na poziciju koja naredne sezone donosi plasman u Ligu Evrope i to prvi put od početka sezone. Sa druge strane, Real je nekako više fokusiran na sve ono što će se događati na leto, i vidno je da samo otaljavaju posao. Sve to bi mogli da iskoriste “slepi miševi” koji igraju fantastično u poslednje vreme pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa izuzetno dobrom kvotom 1.78. Ove dve ekipe po tradiciji igraju mečeve sa velikim brojem golova pa vam baš iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.56. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom duple šanse i golova i predlažemo vam da upravo iz tog razloga probate sa igrom 1x&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.20.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.