Tip dana košarka: Poslednje kolo ligaškog dela Evrolige nam donosi četiri analize!

Evroliga igraci

Došli smo i do poslednjeg kola, barem kada je ligaški deo u pitanju. Nekoliko timova bore se za pozicije od četvrtog do šestog mesta. Danas su na programu četiri duela i svi su jako bitni za jedan od timova. Baskonija gostuje ekipi CSKA, Zalgiris ide na megdan Realu, dok će Armani pokušati da iznenadi ekipu Efesa u gostima. Deluje da Panatinaikos ima najlakši zadatak, jer im u goste u “OAKA” arenu stiže Budućnost. Mnogo je kalkulacija uključeno u to kome šta treba, ali se nećemo sada time baviti. Izabrali smo četiri predloga sa ovih mečava. 

D. Hilliard (9 poena) VIŠE

Hilarda uzimamo sa utakmice CSKA – Baskonija bez ikakvog razmišljanja. Igrač koji polako podiže formu i koji je doveden u ovaj tim zbog poenterskog učinka. Levoruki šuter je jako nezgodan za svoje čuvare, jer ga pored odličnog šuta van linije 6.75 odlikuje i snažan prodor do samog obruča i kao takav je atipičan i veoma raznovrstan u svojoj igri. Na ovom meču neće biti Meta Dženinga koji nije sa timom zbog povrede koju vuče duži vremenski period. Bez Dženinga u sastavu, naš predlog dobija na značaju. Pravo je vreme da Darun odigra na svom nivou, znamo da se radi o neverovatnom napadaču i vidimo večeras Hiliarda na dvocifrenom učinku. CSKA igra na veliki broj poseda i ovo je meč koji može mnogo više da donese Baskoniji, tako da očekujemo da Perasović iskoristi sve resurse kako bi došao do pobede. MERIDIANBET daje kvotu 1.85 za ovaj tip kada je Evroliga u pitanju.

K. Hines (8 poena) VIŠE

Bliži se završni odlučujući deo sezone kada najbolji igrači u svojim timovima preuzimaju odgovornost i igraju na višem nivou. To je slučaj i sa našim prvim predlogom. Hajns je dobar deo sezone odigrao u nekoj “trećoj sporoj brzini”. Kako se plejof bliži tako su njegovi nastupi sve bolji i upečatljiviji. Danas je na programu jedan od derbija Evrolige, Baskonija gostuje ekipi CSKA. Itudis je Hajnsa vratio u prvu petorku i provodi znatno više minuta od Hantera na poziciji pet. Hajns do svojih poena stiže na razne načine, a šut za tri poena mu jedino nedostaje u napadačkom arsenalu. Uvek je prvi u kontrama, koje nekad i sam vuče sa loptom u rukama, a odlično se snalazi u reketu i aktivan je na ofanzivnom skoku. Na ovoj granici i na ovakvoj utakmici ga moramo uzeti kao predlog. MERIDIANBET daje kvotu 1.85 za ovaj tip kada je Evroliga u pitanju.

R. Beaubois (9 poena) VIŠE

Rodrig Bobua je naš predlog sa meča Anadolu Efes – Armani. Očekujemo meč na veliki broj poena, a to je znak da treba izabrati kao predlog nekog ko će mnogo da šutira i ko ima dosta poena u rukama. Bobua nije u savršenoj formi, ali ovo je meč na kojem Ataman može da ga vrati u pravi ritam. Znamo da se radi o vrhunskim šuteru sa svih pozicija na parketu. Bobua je odmarao za vikend i nije igrao protiv Bešiktaša, pa sada ima priliku da maksimalno odmoran pruži jednu dobru partiju. Efes neće sa belom zastavom izaći na ovaj meč, bez obzira što za njih ova utakmica nema rezultatski značaj. Bobua na ovoj granici mora da se uzme kao predlog i mi to koristimo. MERIDIANBET daje kvotu 1.85 za ovaj tip kada je Evroliga u pitanju.

J. Carrol (9 poena) VIŠE

“BUM BUM” Kerol je naš predlog sa meča Real Madrid – Zalgiris. Kako najavljuju iz tabora “kraljevskog kluba” večeras može da se desi da zbog sitnih povreda ne zaigraju Ljulj i Rudi Fernandez. To će dodatno otvoriti prostor našem predlogu, kada su minuti u pitanju. Kada uđe u igru Kerol je izuzetno aktivan u napadu i Pablo Laso maksimalno koristi njegovo prisustvo na parketu, jer ne igra gotovo nikad preko 20 minuta. O njegovim šuterskim sposobnostima ne treba previše trošiti reči, a ono što je primetno ove sezone, jeste da se sve više odlučuje da driblingom napadne visoko iskakanje centara iz izlaznih pretnji i tako dolazi do srca reketa i sa tih pozicija najčešće flouterom završava akcije. Očekujemo ga danas sa bonus minutima i smatramo da će ići preko ove granice. MERIDIANBET daje kvotu 1.85 za ovaj tip kada je Evroliga u pitanju.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.