Tip dana: Juventus – Milan: Duel dva najtrofejnija kluba u Italiji!

Ovog vikenda je na programu 31. kolo italijanske Serije A, a za vas smo izdvojili svakako najinteresantiji duel koji se igra u Torinu gde se sastaju Juventus i Milan.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.

Juventus: Fokus je usmeren ka Ligi šampiona!

Kada se sve sabere i oduzme fudbaleri Juventusa imaju jednu zaista fantastičnu sezonu. Možda i jedina mrlja na blistave partije ove ekipe je eliminacija u italijanskom Kupu od Atalante u Bergamu kada je “stara dama” deklasirana rezultatom 3:0. Što se tiče Serija A, Juve je gotovo i matematički obezbedio osmu uzastopnu titulu šampiona Italije, i ponovo pokazali da nemaju pravu konkurenciju u nacionalnom prvenstvu pošto imaju ogromnu prednost u odnosu na svoje rivale.
Ipak, i pre sezone se dosta pisalo o tome da je glavni cilj “stare dame” u ovoj sezoni osvajanje Lige šampiona. Da su odlučni u toj nameri pokazalo je i letošnje angažovanje Kristijana Ronalda koji je nastavio sa fantastičnim partijama i u Italiji.
Izabranici Masimilijana Alegrija su nakon sjajne partije u drugom meču eliminisali Atletiko Madrid, i tako pokazali pobednički karakter pošto su u prvom susretu poraženi sa 2:0.
Ono što je loša stvar po ekipu iz Torina je činjenica da se Kristijano Ronaldo povredio u duelu koji je njegova reprezentacija igrala protiv Srbije, i po prvim prognozama bi vrlo lako mogao da propusti prvi meč četvrtfinala protiv Ajaksa.

Milan: Može li ova ekipa do Lige šampiona?

Taman kada pomislimo da je Milan konačno počeo da igra onako kako se to od njega očekuje dođu tri meča u kom “rosoneri” i te kako podsete na sve ono što su radili u prvom delu sezone. Naime, izabranici Đenara Gatuza su u poslednja tri meča Serije A bez pobede, a u tom periodu su doživeli dva poraza i jedan remi.
Sve je krenulo po zlu od derbija sa Interom koji su “rosoneri” izgubili (3:2), da bi onda nakon toga na iznenađenje svih Milan uspeo da izgubi i na gostovanju kod Sampdorije, i to golom koji je primio u prvom minutu utakmice posle velike greške Donarume. Na sve to, izabranici Đenara Gatuza nisu uspeli da u prošlom kolu savladaju ni Udineze na svom terenu, što je samo još jedan od pokazatelja da se ova ekipa nalazi u krizi.
Evidentno je da je u ovom trenutku i te kako loša atmosfera u klubu, a skoro se pojavila i informacija u medijima da Gatuzo ne učestvuje previše u sastavljanju tima i da to umesto njega rade Leonardo i Maldini.
Po svemu sudeći bivši fudbaler Milana i čovek koji je na svakom meču ostavljao srce na terenu će na kraju sezone napustiti Milan, čak i ako “rosoneri” izbore plasman u Ligu šampiona, a to je u ovom trenutku i te kako dovedeno u pitanje pošto su se Lacio, Atalanta i Torino ozbiljno približili, a svakako ne treba zaboraviti ni Romu koja već nekoliko uzastopnih sezona igra u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.

Naš predlog

Biće ovo jedan veoma zanimljiv susret pošto se sastaju dve najtrofejnije ekipe u Italiji. Juventus će po svemu sudeći osmi uzastopni put postati šampion Italije i to na dominantan način pošto imaju ogromnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale. Sa druge strane, Milan je krenuo da igra sjajno na početku godine ali su onda u poslednja tri meča bez pobede, i sve češće se pominje smena Gatuza. Ipak, Juve na ovom meču neće moći da računa na Kristijana Ronalda pa “rosoneri” upravo tu vide svoju šansu. Takođe, “stara dama” je bez pritiska na ovom duelu, dok se ekipa iz Milana bori za plasman u Ligu šampiona i novi neuspeh bi i te kako ugrozio plasman u to takmičenje. Upravo zbog toga vam savetujemo da ovde probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.13. Takođe, nema sumnje da nas očekuje jedan veoma zanimljiv i efikasan meč pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa još boljom kvotom 2.21. Za kraj, hrabro vam preporučujemo da ovde probate sa čistom 2 pošto smo vam već pisali o tome da će izabranici Đenara Gatuza krenuti na sve ili ništa u ovom meču. Kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa fantastičnom kvotom 5.45.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.