Tip dana: Lacio – Udineze: Rimljani bez prava na kiks, ali pitaju se nešto i “zebre” iz Udina!

U sredu je na programu zaostali meč italijanskog šampionata u kom se sastaju Udineze i Lacio. Ekipa iz Rima želi u Ligu šampiona, dok je i dalje glavni cilj ekipe iz Udina opstanak u ligi.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.

Lacio: Mogu li Rimljani do Lige šampiona?

Sećamo se svi prošle sezone kada su fudbaleri Lacija u bukvalno poslednjem kolu izgubila plasman u Ligu šampiona nakon što su poraženi od Intera na svom terenu iako su vodili većim delom tog meča. Ipak, i nakon toga su iz uprave ovog rimskog kluba postavili cilj za ovu sezonu koji je identičan kao i prošlogodišnji, a to je plasman u Ligu šampiona. Kako sada stvari stoje, vrlo je realno da ekipi koju sa klupe predvodi Simone Inzagi plasman u najkvalitetnije klupsko evropsko takmičenje izamkne i ove sezone, iako su sve do sredine šampionata bili na tom četvrtom mestu koje i garantuje plasman u to takmičenje.
U prošlom kolu je Lacio na gostovanju kod Milana doživeo poraz (1:o), a zanimljivo je da je posle meča sportski direktor kluba Tare bio nezadovljan suđenjem rekavši da Laciju nije sviran čist penal nad Milinković-Savićem nakon starta Rodrigeza, dok je za Milan svirano dva penala za samo minut.
Trenutno se ekipa iz Rima nalazi na osmom mestu i eventualnom pobedom u meču protiv Udinezea bi se približili Milanu na samo tri boda zaostatka.

Udineze: Očekivali smo više od ove ekipe!

Sigurno je da su ekipi iz Udina pre početka šampionata davane šanse i za mesto koje vodi u Ligi Evrope, pa sa tog aspekta sigurno možemo govoriti o tome kako su “zebre” iz Udina jedno od najvećih razočarenja ove sezone u Seriji A. Ipak, ono što je jako važno je da ćemo po svemu sudeći Udineze i naredne sezone gledati u Seriji A pošto u ovom trenutku imaju tri boda viška u odnosu na Empoli koji se nalazi na poziciji koja vodi u Seriju B, a treba dodati i to da “zebre” imaju nešto lakši raspored do kraja šampionata.
U prošlom kolu je Udineze doživeo poraz od Rome iako su u tom susretu ostavili zaista dobar utisak, dok su pre toga vezali čak tri meča bez poraza.
Naime, prvo su na svom terenu savladali Đenovu, da bi nakon toga izborili remi na teškom gostovanju kod Milana, nakon čega su na svom terenu u jednom zaista fantastičnom meču savladali Empoli sa 3:2, što bi mogla biti i presudna pobeda kada je u pitanju Udineze pošto se upravo Empoli nalazi na tom 18. mestu i ima tri boda manje od “zebri” iz Udina.

Naš predlog

Lacio do kraja sezone nema više prava na kiks, pošto jure četvrto mesto koje im u ovom trenutku udaljeno čak šest bodova. Ipak, ukoliko bi u zaostalom meču savladali Udineze na svom terenu prišli bi Milanu na samo tri boda što i nije nenadoknadiva razlika pošto do kraja prvenstva ima još dosta da se igra. Sigurno je da će zbog svega toga izabranici Simonea Inzagija od prvog minuat krenuti ofanzivno ka golu gosta pa vam zato predlažemo da probate sa igrom 1-1 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.02. Udineze igra dosta dobro u poslednje vreme i za očekivati je da će uspeti makar da postignu gol u ovom meču pa vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.13. Za kraj, savetujemo vam da kombinujete ove dve igre i probate sa igrom 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.36.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.