Derbi dana: Inter – Roma: Spektakl na “Đuzepe Meaci”, ulog je Liga šampiona!

Ovog vikenda je na programu 33. kolo italijanske Serija A, a svakako najinteresantniji meč se igra na stadionu Đuzepe Meaca gde će Inter dočekati Romu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Inter: Mogla je ovo biti dosta bolja sezona za “neroazure”!

Kada se sve sabere i oduzme, teško da će navijači Intera biti u potpunosti zadovoljni sa ovom sezonom. Evidentno je da ova ekipa ima velike šanse da dođe do plasmana u Ligu šampiona što je svakako i bio primarni cilj za ovu sezonu, ali je opšti utisak da su mogli dosta više da pruže ove sezone upravo u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, gde su takmičenje završili još u grupnoj fazi. Mada, kada uzmemo u ozbir da su se dve ekipe koje su bile sa Interom u grupi (Barselona i Totenhem) plasirale u polufinale, dolazimo do zaključka da je to možda bila i najteža grupa od svih.
U poslednje vreme izabranici Lučana Spaletija pružaju promenljive partije, a u poslednjem kolu su pružili jednu solidnu partiju i slavili na gostovanju kod Frozinonea što je bio treći uzastopni meč na kom “neroazuri” nisu doživeli poraz. U ovom trenutku Inter ima pet boda viška u odnosu na Milan koji se nalazi na četvrtom mestu, što bi svakako mogla da bude fina zaliha pred nastavak borbe za plasman u Ligu šampiona.

Roma: Može li ova ekipa do Lige šampiona?

Roma je pretrpela brojne igračke promene prošlog leta, i sigurno je da su svi očekivali dosta bolju sezonu od ove ekipe. U klub je stiglo pregršt fudbalera, ali su otišla vrlo verovatno i dva najbolja fudbalera (Naingolan i Alison), ali moramo dodati i Strotmana koji je u poslednjih nekoliko godina bio kičma tima (iako je dosta dugo bio povređen). Međutim, mora se priznati da “vučica” ima dosta problema, i biće ogroman uspeh ukoliko se domognu plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Trenutno se rimska ekipa nalazi na petom mestu i imaju samo bod manje od četvrtoplasiranog Milana, ali i nešto lakši raspored do kraja od “rosonera” pa sigurno treba očekivati veliku borbu između ove dve ekipe kada je plasman u Ligu šampiona u pitanju.
U prošlom kolu su izabranici Klaudija Ranijerija slavili na svom terenu protiv Udinezea sa 1:0, i zaista je pravo čudo kako je na tom meču pao samo jedan gol, pošto je bilo dosta prilika i sa jedne i sa druge strane. Pre toga je “vučica” ostvarila veoma važnu pobedu na gostovanju kod Sampdorije, pa je sigurno da će tražiti svoju šansu i na ovom meču.

Naš predlog

Inter cele sezone igra promenljivo, i kada sagledamo sve, sigurno je da je treće mesto veliki uspeh obzirom na to kako igraju izabranici Lučana Spaletija. Slično možemo reći i za Romu, iako je utisak da je “vučica” u poslednja dva kola podsetila na one najbolje dane ove ekipe. Treba istaći da je Inter na svom terenu savladao Romu poslednji put još pre četiri godine, pa zbog toga, ali i zbog trenutne forme prednost u ovom meču dajemo gostujućoj ekipi pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.99. Ako i dalje obratimo pažnju na tradiciju dolazimo do zaključka da ove dve ekipe uglavnom igraju mečeve sa dosta golova, pa nema sumnje da će tako biti i sada i zbog toga vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Za kraj, imamo za vas jednu izuzetno hrabru prognozu. Čini se da je “vučica” konačno počela da pruža partije kakve se očekuju od nje, dok Inter i da izgubi na ovom meču neće dovesti svoj plasman u Ligu šampiona u pitanje pošto najbliži rivali imaju dosta teške mečeve u ovom kolu. Zato vam hrabro preporučujemo da probate sa 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 4.30.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.