Tip dana: Juventus – Fiorentina: Mogu li “ljubičasti” da pomrse konce “staroj dami”?

U subotu je na programu gotovo kompletno 33. kolo italijanske Serije A, a za vas smo izdvojili duel koji se igra u Torinu gde se sastaju Juventus i Fiorentina.
Meč između ove dve ekipe je na programu od 18 časova.

Juventus: Niko nije očekivao eliminaciju od Ajaksa…

Juventus je ove sezone sve podredio osvajanju Lige šampiona, ali niko nije očekivao da će ih zaustaviti Ajaks. Kada je to najviše bilo potrebno “bjankoneri” su odigrali možda i najlošiji meč ove sezone i dozvolili ekipi iz Amsterdama da dobije meč i plasira se u polufinale Lige šampiona, gde su svi već videli ekipu iz Torina, nakon odličnog rezultata iz prvog duela. Ipak, šta je tu je, izabranike Masimilijana Alegrija očekuju novi izazovi u Seriji A gde bi već u ovom kolu mogli da i definitivno po osmi uzastopni put osvoje Seriju A, što je zaista fenomenalan uspeh. U prošlom kolu su to propustili da urade pošto su na gostovanju kod SPAL-a doživeli poraz, ali za razliku od tog meča Masimilijano Alegri će u ovom računati na svoje najbolje fudbalere.
Međutim, veliko je pitanje u kakvom su stanju prvotimci Juvea nakon eliminacije iz Lige šampiona, pa je sigurno da će ovo biti dosta teži meč po njih nego što se to i očekuje.

Fiorentina: Svi smo očekivali više od ove ekipe!

Što se tiče Fiorentine, sigurno je da smo očekivali dosta bolju sezonu od ove ekipe i siguran plasman u Ligu Evrope. Posebno se to očekivalo nakon što je “viola” zadržala okosnicu tima u odnosu na prethodnu sezonu, jer su u timu ostali i srpski reprezentativac Milenković, kao i Kjeza i Simeone, iako je za njih Fiorentina imala milionske ponude. Ipak, po svemu sudeći će ostati sve samo na tim očekivanjima, a klubu nije pomogao ni novi trener Vinćenco Montela pošto su “ljubičasti” u prošlom kolu samo remizirali na svom stadionu sa Bolonjom, u jednom poprilično neinteresantnom meču u kom nije bilo mnogo prilika.
Pre toga je zbog serije loših rezultata otpušten trener Stefano Pioli što je naišlo na negodavanje navijača Fiorentine, koji su mišljenja da je trener najmanje kriv za loše rezultate kluba u prethodnom periodu.
Treba svakako istaći da je Fiorentina bez pobede u prethodnih četiri gostovanja kod Juventusa, ali su isto tako dosta puta znali da pomrse konce “staroj dami” na svom Artemio Frankiju.

Naš predlog

Sigurno je da su fudbleri Juventusa u lošem raspoloženju zbog eliminacije od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona, pa bi novi neuspeh u prvenstvu bio zaista previše. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40. Zatim, mišljenja smo da će “stara dama” krenuti od prvog minuta silovito pa vam predlažemo da probate i sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.11. Za kraj, sigurno je da nas očekuje i jedan izuzetno efikasan meč pa vam predažemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa dosta dobrom kvotom 1.96.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.