Tip dana: Hetafe – Real Madrid: Može li domaćin do novog podviga i Lige šampiona?

Poslednji meč 34. kola španske La Lige se igra u predgrađu Madrida gde će Hetafe dočekati još uvek aktuelnog šampiona Evrope, madridski Real.
Meč između ove dve ekipe je na programu u 21 čas i 30 minuta.

Hetafe: Fantastična sezona za ovu ekipu!

Verovatno se niko nije nadao da će fudbaleri Hetafea imati ovako dobru sezonu za sada. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje naredne sezone donosi plasman u Ligu šampiona, a nema sumnje da bi to bio istorijski uspeh kada je u pitanju ekipa iz predgrađa Madrida.
Veći deo ljubitelja španskog fudbala je mišljenja da ova ekipa prosto neće moći da izdrži pritisak, i da nemaju rotaciju sa kojom bi mogli da odigraju sjajno do kraja sezone, ali Hetafe ih razuverava iz meča u meč. Naime, u prošlom kolu je ova ekipa na svom terenu ostvarila jednu izuzetno važnu pobedu nad ekipom Sevilje, i to dosta ubedljivo (3:0), mada se svakako mora priznati da su većim delom tog meča imali igrača više.
Pre toga su na gostovanju kod Valjadolida došli do zlata vrednog boda i to golom u bukvalno poslednjim trenucima meča, dok su pre tog susreta na svom terenu savladali Atletik Bilbao.
Na poslednja četiri susreta ova ekipa ne zna za poraz, a u tom periodu su ostvarili dve pobede i dva remija. Pre ovog susreta treba svakako pobediti da je na posednjih deset mečeva između Hetafea i Real Madrida pobedu odnosio Real i to bez većih problema.

Real Madrid: Sigurno je da će svi ovu sezonu želeti što pre da zaborave!

Još uvek aktuelni šampion Evrope je letos ostao bez Kristijana Ronalda, i čini se da je to u mnogome odredilo dalji tok sezone. Naime, Madriđani će po svemu sudeći posle dosta godina ostati bez trofeja, i jasno je da je to upalilo alarm pa se u klubu uveliko razmišlja o planovima za letnji prelazni rok, koji bi po pisanju mnogih španski portala mogao da bude spekaktulalaran.
Evidentno je da Real pruža nešto bolje partije od kako je na klupu ovog tima ponovo seo Zinedin Zidan, ali se i pored toga ova ekipa i dalje nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak četiri boda manje u odnosu na Atletiko Madrid.
U prošlom kolu je Real bez većih problema na svom Santjago Bernabeu stadionu savladao Atletik Bilbao, a sva tri gola na tom meču je postigao Karim Benzema koji je ove sezone skoro pa jedina svetla tačka ekipe iz Madrida. Pre toga je Real remizirao na gostovanju kod Leganesa, što je bio drugi vezani neuspeh van svog terena pošto su pre toga na gostovanju kod Valensije doživeli poraz (2:1).
Što se ovog meča tiče Zinedin Zidan neće moći da računa na povređene Kurtou i Serhija Ramosa, i sigurno da će to predstavljati veliki hendikep po ovu ekipu.

Naš predlog

Sjajne partije Hetafea više nisu slučajnost, i sada svi shvataju ovu ekipu ozbiljno. Što se tiče Reala, sigurno je da će svi pokušati da što pre zaborave ovu sezonu, pošto će je Madriđani posle dosta vremena završiti bez trofeja. Kada je u pitanju ovaj susret, treba napomenuti i to da je Real na poslednja dva gostovanja doživeo poraz i remizirao, pa bi slična sudbina mogla da ih zadesi i sada obzirom da gostuju Hetafeu koji igra fantastično ove sezone, a posebno dobro na svom terenu. Zato vam predlažemo da probate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77. Takođe, nema sumnje da nas očekuje i jedan efikasan duel pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77. Za kraj, za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.60.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.