Tip dana: Ajntraht Frankfurt – Čelsi: Može li domaćin do novog podviga?

U četvrtak su na programu prvi mečevi polufinala Liga Evrope a za vas smo izdvojili susret koji se igra u Frankfurtu gde će domaća ekipa Ajntrahta dočekati Čelsi.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Ajntraht Frankfurt: Fantastična sezona za ovu ekipu!

Kada se sve sabere i oduzme ovo je zaista jedna fenomenalna sezona za ekipu iz Frankfurta, i sada je sigurno da prošlogodišnje partije ove ekipe kada su došli do trofeja u nemačkom Kupu i to pobedom nad moćnim Bajernom iz Minhena, nisu bile slučajnost.
Sigurno je da je Ajntraht do sada pokazao najviše od svih ekipa u Ligi Evrope gde su grupnu fazu završili sa svim pobedama na svom kontu. Onda im žreb nije bio naklonjen nijednom, pošto su prvo igrali protiv Šahtjora, pa onda protiv Intera, i na kraju u polufinalu protiv Benfike, koju su uz dosta muke eliminisali iako su u prvom meču poraženi sa 4:2. Međutim, u tom susretu je Ajntraht imao igrača manje, ali je i pored toga uspeo da postigne dva gola, da bi u revanšu na svom terenu u jednoj fantastičnoj atmosferi došli do pobede od 2:0, što je bilo dovoljno za istorijski plasman u polufinale Liga Evrope.
Što se tiče prvenstva, tu ova ekipa u poslednje vreme igra nešto slabije, pošto na tri poslednja meča ne znaju za trijumf, ali se i dalje nalaze na mestu koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona, što je svakako najbitnije jer bi to bio istorijski uspeh za ekipu iz Frankfurta.

Čelsi: Fokus je na domaćem prvenstvu!

I Čelsi cele sezone igra fantastično u Ligi Evrope, ali je sigurno da njih mnogo više interesuje domaće prvenstvo gde vode veliku borbu za plasman u Ligu šampiona. Naime, izabranici Maurisija Sarija se trenutno nalaze na četvrtom mestu koje na kraju sezone i donosi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, ali im Arsenal i Mančester Junajted praktično dišu za vratom, pošto imaju dva, odnosno tri boda manje od ekipe iz Londona.
Ipak u prošlom kolu je Čelsi odigrao jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Mančester Junajteda na Old Trafordu,  koji je završen bez pobednika, ali opšti utisak je da ne bi bilo tako da su izabranici Maurisija Sarija bili malo prisebniji u završnici.
Što se tiče Liga Evrope, mora se priznati da su “plavci” iz Londona imali dosta sreće u žrebu pošto su za protivnike dobijali ekipe Malmea, Dinamo Kijeva i na kraju Spartu iz Praga koju su eliminisali na putu do polufinala. U prvom meču je Čelsi uz dosta muke slavio minimalnim rezultatom, dok su nakon toga na svom terenu odigrali jedan poprilično čudan meč koji je ova engleska ekipa dobila rezultatom 4:3. Zanimljivo je da je nakon tog susreta Mauricio Sari bio izuzetno besan na svoje fudbalere pošto su dozvolili realno dosta slabijem rivalu da im da čak tri gola u gostima.

Naš predlog

Ajntraht igra fenomenalno ove sezone i sigurno je da žele da idu do samog kraja kada je takmičenje u Ligi Evrope u pitanju. Sa druge strane, i Čelsi blista u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, ali je evidentno da je fokus na domaćem prvenstvu gde Čelsi vodi veliku borbu za plasman u Ligu šampiona, što sasvim sigurno i jeste glavni cilj za ovu sezonu nakon što su ove godine propustili takmičenje u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju pošto su sezonu završili na petom mestu. Ipak, prednost u ovom duelu dajemo domaćoj ekipi pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.70. Takođe, sigurno je da nas čeka jedan efikasan meč pošto uglavnom na susretima koje ekipa iz Frankfurta igra ove sezone u Ligi Evrope pada veliki broj golova. Zato vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.98. Za kraj, mišljenja smo da će i londonska ekipa imati šta da poruči na ovom susretu pa vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.