Tip dana: Juventus – Torino: Ko je gazda u gradu?

Ovog vikenda je na programu 35. kolo italijanske Serije A, a prvi meč ovog kola se igra u Torinu gde nas očekuje gradski derbi pošto će Juventus dočekati Torino.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Juventus: Osma u nizu, ali se očekivalo više od Lige šampiona…

Juventus je pobedom u preprošlom kolu nad Fiorentinom i zvanično došao do osmog uzastopnog Skudeta ali je veliko pitanje koliko su ih tabora crno-belih iz Torina zadovoljni ovom sezonom. Naime, izostalo je ono što se i najavljivalo kao glavni cilj za ovu godinu a to je borba za trofej u Ligi šampiona gde su izabranici Masimilijana Alegrija ispali u četvrtfinalu od Ajaksa, nakon što su poraženi na svom stadionu sa 2:1. Iznenađenje je svakako bila i rana eliminacija iz italijanskog Kupa gde su doživeli težak poraz na gostovanju kod Atalante, kada je bilo čak 3:0, nakon čega je bilo dosta polemike oko rada Masimilijana Alegrija na klupi “stare dame”.
U prošlom kolu je Juventus imao jedno izuzetno teško gostovanje kod Intera, ali su nekako uspeli da isčupaju bod u tom meču iako je Inter bio dosta bolji rival u tom susretu. Za to se pobrinuo najbolji fudbaler ove ekipe Kristijano Ronaldo koji je sjajno pogodio sa ivici šesnaesterca.

Torino: Fantastična sezona za ovu ekipu!

Sa druge strane, sigurno je da fudbaleri Torina imaju jednu zaista fenomenalnu sezonu za sada, a najbolji pokazatelj za to je podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na šestom mestu koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope, čime bi ova ekipa ponovila svoj uspeh od pre četiri godine, kada su došli do Evrope, ali ne zbog plasmana na tabeli, već što su iskoristili izbacivanje Parme iz evropskih takmičenja zbog finansijskih problema.
U prošlom kolu su “bikovi” odigrali jedan fantastičan meč na svom terenu i slavili protiv Milana, pa su na taj način uspeli da preteknu tu ekipu na tabeli koja je pre prošlog kola zauzimala mesto koje na kraju sezone vodi u Ligu šampiona. Kada smo kod najkvalitetnijeg klupskog evropskog takmičenja, sigurno je da će Torino napasti i ovo takmičenje pošto u ovom trenutku imaju samo tri boda manje od Atalante koja zauzima tu četvrtu poziciju.
Ono što je i te kako karakteristično za izabranike Valtera Macarija je činjenica da su na treća najuspešnija ekipa kada je broj primljenih golova u pitanju, i jedino su Juventus i Inter primili manje golova od ove ekipe, za šta su svakako najzaslužniji golman Salvatore Sirigu kao i štoper Ico za kog se već sada otima pola Evrope.

Naš predlog

Juventus će do kraja sezone imati mirnu sezonu pošto su pre dva kola i zvanično došli do osme uzastopne titule šampiona Italije. To bi mogao da iskoristi Torino kom su bodovi preko potrebni za plasman u Ligu Evrope, ili možda čak i Ligu šampiona pa vam predlažemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.19. Ne treba ovde očekivati previše golova pa vam savetujemo da probate sa igrom 2-3 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.98. Za kraj, mišljenja smo da će mreže mirovati do poluvremena pa vam savetujemo da probate sa nerešenim ishodom na poluvremenu. Kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa kvotom 2.15.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.