Tip dana košarka: Bostonu se trese tlo pod nogama i sada moraju da pokažu sve što znaju!

NBA liga

Ovogodišnji plejof NBA lige je daleko najuzbudljiviji u zadnjih nekoliko sezona. Sve ekipe imaju svoje šanse i nadanja da baš oni mogu da postanu novi NBA šampioni. Nema neporaženih ekipa u ovim polufinalnim serijama i pravo je uživanje gledati njihova nadmetanja. Kako na istoku, tako i na zapadu, četiri najbolje ekipe posle regularnog dela su izborile svoje mesto u 1/2 svojih konferencija. Boston je uspeo da brejkne ekipu Milvokija u prvom meču, ali je onda tim sa najboljim skorom u ligi vezao dve pobede i sada Janisovi Baksi vode sa 2-1. Četvrti meč je na programu od 01:00h.

Boston: Bred Stivens sa svojim igračima mora da pronađe način da zaustavi napad gostiju.

Boston je sasvim sigurno jedan od najvećih favorite za osvajanje istoka, pa i NBA lige u celini. Ako ih zdravlje posluži, što je bio veliki problem prošle sezone i ako nastave da igraju u ovom ritmu, gotovo sigurno su učesnici same završnice plejofa. Kajri Irving predvodi ovaj tim na odličan način i izrastao je u pravog vođu jedne ekipe. Al Horford i Markus Moris odlično pokrivaju unutaršanje pozicije, dok stožer mladih igrača u vidu Tejtuma, Brauna i Rozira predstavlja jednu veliku energiju i snagu ovog tima. Najveće pojačanje ovoj ekipi je vraćaenje Hejvorda koji je potpuno oporavljen i spreman za ovu sezonu. Bosto igra odličnu košarku sa mnogo ritma i sa odličnim rotacijama u odbrani što ima daje šansu da u velikoj meri trče tranziciju. Boston je relativno lako uspeo da prebrodi prepreku u prvoj rundi u vidu Indijane, a sada ih očekuje četvrti meč u seriji sa Milvokijem, gde su posle odličnog starta i brejka na početku, vezali dva poraza i tako sebe doveli u nezavidan položaj pred ovaj meč. Svi alarmi su uključeni u ekipi Bostona i očekujemo njihovu reakciju, pre svega u defanzivnom delu.

Milwaukee: Ekipa Milvokija igra nestvarno dobro i sa pravom su prvi favoriti na istoku.

Jedno od najprijatnijih iznenađenja na istoku i ekipa koja će se boriti do samog kraja regularnog dela za vodeću poziciju pred doigravanje. Svakako, poznato je da je Janis Antetokunpo prva zvezda ove ekipe i igrač oko kojeg se mnogo stvari vrti i u odbrani i u napadu. Grk igra neverovatno ove sezone i jedan je od glavnih kandidata za MVP nagradu ove sezone. Pored njega, odlične partije pružaju i Kris Midlton, Erik Bledzou, Brogdon, kao i Bruk Lopez koji je jedno od najbitnijih pojačanja Milvokija pred ovu sezonu, jer svojim fantastičnim šutem za tri poena širi protivničke odbrane i ostavlja mnogo prostora u reketu, pre svega Janisu, koji to odlično koristi. Baksi igraju odlično, videćemo koliko mogu u ovom ritmu?! Kao što je u uvodu rečeno, Baksi su uspeli da zadrže najbolji skor u ligi i kao prvi nosioci su ušli u ovaj plejof i počistili u prvoj rundi ekipu Detroita sa 4-0. Posle nešto lošijeg starta u ovoj seriji sa Bostonom, vezali su dva trijumfa i sada su opet u boljoj poziciji pred četvrti meč.

Naš predlog:

Sa ovog meča nekoliko predloga nam je zapalo za oko, ali jedan se posebno izdvaja. U pitanju je tip domaćin pobednik meča sa hendikepom (-3.5) i Meridianbet za ovaj hendikep daje odličnu kvotu 2.00. Smatramo da će Boston slaviti sa najmanje četiri poena prednosti i da će na taj način uspeti da vrati ovu seriju u egal pred novi meč u Milvokiju. Ukoliko reše defanzivne propuste koje su imali u utakmici broj tri, mogu do pobede na ovom meču, jer imaju kvalitetniji roster od protivnika.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.