Tip dana: Milan – Bolonja: Mogu li “rosoneri” do plasmana u Ligu šampiona?

Poslednji meč 35. kola italijanske Serije A igra se na San Siru gde će fudbaleri Milana dočekati ekipu Bolonje, koja je preporođena od kako je na klupu ovog tima seo srpski stručnjak Siniša Mihajlović.
Meč između ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Milan: Loša sezona za milanski klub…

Sigurno je da su svi očekivali dosta bolju sezonu od fudbalera Milana, ali je nažalost situacija takva da se ova ekipa trenutno nalazi na sedmom mestu koje na kraju sezone ne donosi plasmana u evropska takmičenja, a poznato je da je glavni cilj “rosonera” pre početka bio plasman u Ligu šampiona.
Dugo su izabranici Đenara Gatuza i držali to četvrto mesto koje na kraju sezone donosi direktan plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, ali su zbog loših rezultata u poslednje vreme pali na tek sedmu poziciju, iako se mora priznati da imaju meč manje u odnosu na svoje rivale.
U prošlom kolu je Milan odigrao jedan dosta loš meč i doživeo poraz na gostovanju kod Torina što ih je samo dodatno odaljilo od četvrtog mesta na kom se trenutno nalazi Atalanta koja je nadomak plasmana u Ligu šampiona pošto u ovom trenutku imaju tri boda više u odnosu na najbliže pratioce. Zbog svega toga izabranici Đenara Gatuza u ovaj meč ulaze sa imperativom pobede iako to neće biti nimalo lako pošto im gostuje Bolonja koja igra fantastično u poslednje vreme.

Bolonja: Siniša Mihajlović je preporodio ovaj klub!

Bolonja je imala dosta problema većim delom sezone i dugo su se nalazi na poziciji koja naredne sezone znači i ispadanje u Seriju B, ali je onda na klupu ovog kluba seo srpski stručnjak Siniša Mihajlović koji je preporodio ovu ekipu i u prošlom kolu pobedom na svom terenu protiv Empolija dodatno približio ovu ekipu opstanku u ligi što je u jednom trenutku bili poporlično daleko od ekipe sa stadiona “Renato Dal’ Ara”.
Bolonja se većim delom sezone mučila i u gostima i na strani, ali od kako je Mihajlović seo na klupu, ova ekipa je ostvarila pet vezanih pobeda na svom terenu što je zaista fantastična stvar. Upravo zbog odličnih partija na domaćem terenu ćemo ovu ekipu po svemu sudeći gledati i naredne sezone u Seriji A, iako je ostalo još tri kola do kraja, ali u ovom trenutku izabranici Siniše Mihajlovića imaju pet bodova više od Empolija koji se nalazi na 18. poziciji ali i meč manje, pa bi eventualnim novim uspehom u ovom susretu i definitivno opstali u ligi.
Treba naravno pomenuti da je ove godine Bolonja već jednom igrala u Milanu, i sigurno je da će taj meč pamtiti po dobrom pošto su golom Santandera savladali Inter sa 1:0, što je ujedno bio i prvi meč na klupi za Sinišu Mihajlovića, a tek druga za Bolonju.

Naš predlog

Milan više nema prava na kiks, ali je problem što sada ovoj ekipi ne visi samo plasman u Ligu šampiona, već i Liga Evrope pošto se trenutno nalaze na tek sedmom mestu. Zbog toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Naravno, očekujemo i od Bolonje da pruže solidan otpor na ovom meču, pošto igraju zaista sjajno u poslednje vreme. Zato vam savetujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridinabet plaća sa kvotom 1.94. Iz istog razloga smo mišljenja da će na ovom susretu biti i dosta golova, pa vam za kraj savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.