Tip dana: Čelsi – Ajntraht Frankfurt: Mogu li Luka Jović i drugari do velikog finala?

U četvrtak nas očekuje revanš meč polufinala Liga Evrope u kom će se na “Stamford Bridžu” sastati Čelsi i Ajntraht iz Frankfurta. Prvi meč između ove dve ekipe je završen bez pobednika, pošto je u Frankfurtu bilo 1:1, i sigurno je da nas očekuje izuzetno uzbudljiv revanš.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Čelsi: Glavni cilj je ispunjen!

Fudbaleri Čelsija igraju izuzetno promenljivo ove sezone, ali sigurno je da je glavni cilj ispunjen pošto je ova ekipa kolo pre kraja Premijer lige došla do mesta koje na kraju sezone znači i direktan plasman u Ligu šampiona, što je svakako i bio glavni cilj “plavaca”
Do toga su izabranici Mauricija Sarija došli nakon pobede u prošlom kolu nad ekipom Votforda iako su odigrali dosta loše prvih 45 minuta, ali su ipak u nastavku zaigrali dosta bolje i došli do za sada najvažnije pobede u sezoni. Taj trijumf je značio i skok na treće mesto, koje u principu donosi isto što i četvrta pozicija, ali kada se uzme u obzir da je Čelsi pretekao jednog od najvećih rivala, ekipu Totenhema, onda je sigurno da će učiniti sve da do kraja i ostanu na toj poziciji.
Što se tiče Liga Evrope, “plavci” su bez većih problema došli do nokaut faze, a onda ni tu nisu imali posla pošto su lagano stigli do polufinala, iako treba izdvojiti revanš meč četvrtfinala na Stamdord Bridžu kada su dozvolili sebi da prime čak tri gola od Slavije iz Praga, ali su na sreću dali gol više, i uz minimalnu pobedu u Pragu zakazali sebi susret sa Ajntrahtom i uspeli da isčupaju bod na teškom gostovanju.

Ajntraht Frankfurt: Čini se da ova ekipa polako posustaje…

Fudbaleri Ajntrahta su većim delom sezone pružali zaista fantastične partije ali čini se da kako se polako takmičarska godina privodi kraju, tako ova ekipa pruža sve slabije partije.
Naime, istina je da se ekipa iz Frankfurta nalazi i dalje na četvrtom mestu na tabeli nemačke Bundeslige koje na kraju sezone donosi direktan plasman u Ligu šampiona, ali na poslednjih četiri meča ne znaju za pobedu. Sigurno je da je posebno teško bilo navijačima ove ekipa u prošlom kolu kada su posle samo 35. minuta igre gubili na gostovanju od Leverkuzena sa neverovatnih 6:1, što se na kraju ispostavilo i kao konačan rezultat ovog susreta koji svakako fudbaleri Ajntrahta moraju što pre da zaborave. U sledećem kolu ih očekuje veoma važan meč na svom terenu protiv Mainca koji nema takmičarskih motiva jer je odavno izborio opstanak pa bi se pobedom u tom duelu znatno približili plasmanu u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje na samo dva kola pre kraja, mada svakako treba napomenti da u poslednjem kolu gostuju kod Bajerna.
Što se tiče Liga Evrope sigurno je da pre početka ovog takmičenja niko nije mogao ni da pretpostavi da će ova ekipa ovoliko daleko da dogura. U prvom meču polufinala su pružili odličnu partiju sve do vodećeg gola koji je postigao Luka Jović, ali je evidentno da su se nakon toga povukli što ih je i koštalo izjednačenja pred sam kraj prvog poluvremena. Treba naravno dodati i da je ekipa iz Frankfurta propustila nekoliko izglednih prilika za postizanje gola pred sam kraj meča pa se nekako čini ja remi najrealniji ishod.

Naš predlog

Čelsi je došao do svog glavnog cilja za ovu sezonu a to je plasman u Ligu šampiona, i to pošto su izborili minimum četvrtu poziciju u engleskoj Premijer ligi. Sa druge strane, to mesto trenutno drži i ekipa iz Frankfurta u nemačkom prvenstvu, ali moramo napomenuti da ih u poslednjem kolu očekuje meč protiv Bajerna iz Minhena koji ruku na srce već u sledećem kolu može i do zvaničnog naslova prvaka pa mu taj susret možda i ne bude imao takmičarski značaj. Ajntraht je još u prvom susretu pokazao da može da se nosi sa londonskom ekipom, pa ne treba iznenaditi ni ako izbore povoljan rezultat u ovom susretu. Zato vam predlažemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.10. Sigurno je da će i jedni i drugi ići na pobedu, pošto obe ekipe silno žele plasman u finale pa vam zato preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.98. Za kraj, nema sumnje da nas očekuje izuzetno efikasan susret bez obzira što je ulog plasman u finale Liga Evrope, pa vam zato savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.