Tiket dana (sreda, 08.05.2019)

tiket dana

Tek nešto bolja ponuda je u sredu, a to je zahvaljujući danskim drugoligašima. Igra se drugi meč polufinala Lige šampiona, Ajaks- Totenhem, a na teren izlaze i nemački nižerazredni klubovi, koji igraju zaostale mečeve.

Ajaks – Totenhem – GG3+ @ 2.00 u Meridianbet

Kada je rezultat iz prvog meča takav kakav je bio u Londonu, nema prostora za taktiziranje u revanšu. Gosti dolaze sa golom minusa, a domaći sigurno ne planiraju da čuvaju minimalnu prednost pred svojim navijačima. zato se mora igrati napadački, a ove dve ekipe to umeju. Neka vas ne zavara to što je Totenhem u poslednjih pet utakmica igrao u intervalu 0-1 gola, neće se to dogoditi i šesti put, uvereni smo. Ipak, neće se ponoviti ni revanš sa Sitijem, kada je bilo 4:3, ali će golova, svakako, biti. Ajaks je sa 4:0 slavio u finalu Kupa Holandije protiv Viljema II iz Tilburga. Meč je igran u Roterdamu, a dvostruki strelac bio je iskusni Klas-Jan Huntelar. On će, najverovatnije, duel sa “pevcima” početi na klupi, a važna vest za engleski tim je povratak u tim Korejca Sona, posle izdržane suspenzije zbog žutih kartona. Totehem je izgubio na gostovanju u Bornmutu za vikend, ali je meč završio sa devet fudbalera zbog isključenja Sona i Fojta. Ipak, i pored poraza, oni su nadomak još jednog plasmana u Ligu šampiona, zahvaljujući neuspesima direktnih konkurenata, Junajteda i Arsenala. Što se meča u Amsterdamu tiče, pokušajte sa igrom gol-gol, uz bar tri gola. Za GG3+ u kladionici Meridianbet dobijate kvotu 2.00.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Sarajevo – Široki Brijeg – 0-2 @ 1.90 u Bet365

U prvoj utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine, sastaju se dve, od tri najbolje ekipe u zemlji. “Bordo tim” je blizu titule šampiona, ima šest bodova više od Zrinjskog, tri kola pre kraja prvenstva, a ako osvoji i Kup, stići će do duple krune. Tako bi se sezona završaila na najbolji mogući način, a nije počela dobro za tim Sarajeva. Na “Koševo” dolazi Široki Brijeg, trećeplasirana ekipa u šampionatu, koja će, gotovo sigurno, na tom mestu i ostati. Time bi izborila izlazak u Evropu, ali bi to mogla da učini i osvajanjem Kupa. Ove dve ekipe primaju najmanje golova u ligi, Sarajevo je primilo 19, dok je odbrana Širokog Brijega jednom više popustila. U poslednjih 6 prvenstvenih utakmica Sarajevo je primilo dva, a gosti samo jedan gol. Zato smatramo da će na Koševu biti malo golova, a možda ih uopšte i ne bude, pošto timove očekuje revanš na “Pecari” za nedelju dana. U prethodnom kolu Sarajlije su pobedile Čelik sa 5:0, a Široki Brijeg tuzlansku Slobodu 4:0. Predlažemo igru 0- 2 gola, za koju je kvota u kladionici Bet365 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 3.80.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.