Tip dana: Barselona – Hetafe: Može li Hetafe da iskoristi Barsin loš trenutak i dođe do Lige šampiona?

Ovog vikenda nas očekuje 37. kolo španske La Lige koje će nam dati odgovore na mnoga pitanja pošto su do kraja šampionata ostala još samo dva kola. Za vas smo izdvojili meč koji se igra na Nou Kampu gde će fudbaleri Barselone dočekati Hetafe.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Barselona: Misli su i dalje usmerene ka polufinalu Lige šampiona…

Nema se šta zameriti fudbalerima Barselone za ono što su ove sezone prikazali u La Ligi gde su bez većih problema došli do odbrane naslova prvaka, i to pošto su pre dva kola na svom terenu savladali Valjadolid sa minimalnim rezultatom. Ipak, ekipa sa Nou Kampa je u utorak doživela pravi šok kada su u revanš meču polufinala Lige šampiona doživeli poraz od Liverpula (4:0), i tako uspeli da prokockaju veliku prednost iz prvog meča kada su slavili sa ubedljivih 3:0, i na taj način završe takmičenje u polufinalu, što je izazvalo veliko nezadoljstvo kako fudbalera ove ekipe, tako i navijača.
Sigurno je da je veliko pitanje koliko su se izabranici Ernesta Valverdea oporavili za meč sa Hetafeom posle zaista bolne eliminacije iz najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Na sve to, Barsa je pre dva kola i zvanično odbranila titulu šampiona Španije pa je veliko pitanje koliko će zapinjati u ovom susretu, i za koju postavu će se opredeliti Ernesto Valverde koji po svemu sudeći neće voditi ovaj klub naredne sezone.

Hetafe: Fantastična sezona za ovu ekipu!

Sa druge strane, Hetafe ima zaista sezonu iz snova i ova ekipa je na pragu ulaska u Ligu šampiona što bi bio neverovatan uspeh za ekipu iz predgrađa Madrida. Dugo se u španskim medijima polemisalo o tome da li Hetafe može da izdrži pritisak i da cele sezone igra na visokom nivou zbog nešto manje rotacije u odnosu na klubove koji se bore za plasman u Ligu šampiona, ali očigledno je da može.
U prošlom kolu je Hetafe odigrao jedan dosta dobar meč na svom terenu i uspeo da savlada Đironu sa 2:0. Na taj način je ova ekipa uspela da se učvrsti na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Ono što je takođe jako bitno je da Hetafe uspeo i da poveća svoju prednost u odnosu na Sevilju koja sada zajedno sa Valensijom ima čak tri boda manje od Hetafea pa bi eventualna pobeda ovoj ekipi možda i osigurala to četvrto mesto.
Sigurno je da Hetafe putuje na gostovanje u Kataloniju u dosta dobrom raspoloženju pošto im i eventualan poraz ostavlja nadu za plasman u Ligu šampiona, a ne treba zaboraviti da su ne tako davno uspeli na svom terenu da remiziraju sa Real Madridom, čime su još jednom dokazali da igraju zaista sjajno ove sezone.

Naš predlog

Barselona je sigurno dosta teško podnela eliminaciju iz polufinala Lige šampiona što bi potencijalno mogao da iskoristi Hetafe koji juri plasman u Ligu šampiona i na pravom je putu da dođe do toga što bi bio zaista nestvaran uspeh. Takođe, sigurno je da će Ernesto Valverde izvesti nešto promenjen sastav bez nekoliko standardnih prvotimaca, pa vam zbog svega toga savetujemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.50. Takođe, ne treba očekivati previše golova na ovom meču pošto je Hetafe poznat kao ekipa koja igra dosta tvrdo protiv najkvalitetnijih španskih timova pa vam predlažemo da probate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.35. Za sam kraj, imamo za vas jedan dosta hrabar predlog, pošto vam predlažemo da probate sa igrom x-x koju kladionica Meridianbet plaća sa neverovatno dobrom kvotom 7.40.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.