Tip dana: Inter – Kjevo: Domaćin je sam sebi zakomplikovao plasman u Ligu šampiona!

Poslednji meč 36. kola italijanske Serije A se igra na stadionu Đuzepe Meaca gde će fudbaleri Intera dočekati Kjevo koji je odavno ispao iz lige.
Meč je na programu u 21 čas.

Inter: Borba za Ligu šampiona se zakomlikovala…

Pre samo nekoliko kola su fudbaleri Intera bili usamljeni na mestu koje vodi u Ligu šampiona, pošto su imali veliku bodovnu prednost u odnosu na u tom trenutku četvrtoplasirani Milan. Međutim, onda su izabranici Lučana Spaletija ušli u rezultatsku krizu i u ovom trenutku se nalaze na četvrtom mestu i imaju bod manje u odnosu na trećeplasiranu Atalantu ali i meč manje. Ipak, ne treba zaboraviti da samo bod manje od Intera imaju Milan i Roma, pa nema sumnje da nas očekuje velika borba u Seriji A kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su “nerozuri” odigrali jednu poprilično skromnu partiju na gostovanju kod Udinezea i taj meč je završen bez pobednika, ali i bez golova, i treba napomenuti da je to treći vezani remi za izabranike Lučana Spaletija.
Sigurno je da bi novim neuspehom ekipa iz Milana dovela svoj plasman u Ligu šampiona u pitanje, ali ne treba zaboraviti da im u ovom meču gostuje Kjevo koji je odavno izgubio status prvoligaša.

Kjevo: Šteta za ovu ekipu…

Navikli smo godinama unazad da gledamo “leteće magarce” u Seriji A, ali to nažalost sledeće sezone neće biti slučaj pošto je Kjevo odavno ispao iz lige. Mora se priznati da ekipa iz Verone nije imala ni sreće, pošto su u nekim mečevima primali golove u poslednjim trenucima, ali su isto tako i dosta puta znali da pomrse račune favorizovanim ekipama i to na gostovanjima.
Sigurno je da je veliki problem za “leteće magarce” bio i to što su posle prvog kola Serije A i njihove odlične partije sa Juventusom kažnjeni oduzimanjem bodova zbog finansijskih problema, koji će sasvim sigurno pratiti ovu ekipu i u Seriji B.
U prošlom kolu je Kjevo na svom terenu doživeo težak poraz od SPAL-a, ali to i nije preterano iznenađenje pošto je trener ove ekipe u tom susretu dao veću šansu nekim fudbalerima na koje nije previše računao u ovoj sezoni. Generalno, “leteći magarci” u poslednje vreme dosta bolje igraju na strani nego na svom terenu pa bi mogli da naprave dosta problema Interu u ovom jako bitnom meču za izabranike Lučana Spaletija.

Naš predlog

Inter već tri kola zaredom ne zna za pobedu, ali ono što je dobro je da u tom periodu nisu doživeli ni poraz. Što se tiče Kjeva ova ekipa igra rasterećeno što je na svojoj duši možda i najbolje osetio Lacio pre nekoliko kola kada je doživeo poraz od ekipe koja je davno ispala iz lige. Sigurno je da to Lučano Spaleti odlično zna, pa nema sumnje da će Inter krenuti silovito od samog starta pa vam predlažemo da probate sa prelazom 1-1 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.47. Takođe, treba očekivati da Kjevo pruži dobar otpor ekipi iz Milana pošto im je ovo poslednja velika utakmica u Seriji A, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.15. Za kraj, mišljenja smo da će biti dosta golova na ovom susretu, ali vam savetujemo da probate i sa golovima u prvom poluvremenu pa vam predlažemo da probate sa igrom I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.06.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.