Tip dana: Vitese – Groningen: Velika borba za Ligu Evrope!

U utorak je na programu drugi meč plej ofa holandske lige za ulazak u Ligu Evrope u kom će snage ponovo odmeriti Vitese i Groningen.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Vitese: Moglo je i bolje!

Vitese je i ove sezone igrao kvalifikacije za ulazak u Ligu Evrope, ali su bili neuspešni. U ovu sezonu su ušli sa ciljem da opet izbore izlazak na evropsku scenu, ali nisu to uspeli direktno izboriti kroz plasman u prvenstvu. Završili su kao peti, s tim da je četvrtoplasirani AZ Alkmar ipak bio prilično udaljen. Treba reći i da Vitese nikada nije bio lošije plasiran od osmog mesta, pa ako na taj način posmatramo sigurno je da je ovo i realnost ove ekipe.  i realno je što su u ovom razigravanju. Odlično su igrali na svom terenu, što takođe ohrabruje uoči ovog revanša.
U prvenstvu su izgubili samo jednom pred svojim navijačima i to od novog prvaka Ajaksa, ali sigurno da to nije loš rezultat obzirom na to koliko je dobro ekipa iz Amsterdama igrala ove sezone.
Ipak ono što ne valja po ekipu Vitesea je činjenica da su u prvom meču plej ofa za plasman u Ligu Evrope poraženi na gostovanju kod Groningena ali bi već to mogli da isprave u ovom revanšu.

Groningen: Očajan start, ali u nastavku su stvari došle na svoje!

Groningen je na mala vrata ušao u ovo razigravanje. Zauzeli su osmo mesto, što i nije tako loše pošto je to poslednje koje nudi mogućnost plasmana u Ligu Evrope. Mada, mora se priznati da je tokom većeg dela sezone delovalo da ova ekipa neće uspeti da dođe do svog cilja, pošto su na početku sezone bili u opasnoj zoni, a treba dodati da su čak nekoliko kola bili i na poslednjem mestu na tabeli.
Groningen je sa boljim partijama počeo u drugom delu sezone i imali su jedan niz od sedam mečeva bez poraza i sigurno je da su upravo zbog toga i došli do te osme pozicije iako nisu igrali baš najbolje u poslednje četiri utakmice, pošto su u tom periodu čak tri puta izgubili.
Ono što je svakako zabrinjavajuće kada je ova ekipa u pitanju je činjenica da su dosta slabo igrali u gostima ove sezone i do sada su uspeli da ostvare samo tri pobede van svog terena iako im je u ovom revanšu dovoljan i remi za prolaz.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme mora se priznati da je Vitese daleko kvalitetnija ekipa od Groningena i upravo zbog toga im i dajemo veću prednost u ovom susretu. Zato vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plača sa kvotom 1.70. Takođe, nema sumnje da nas očekuje jedan vrlo efikasan meč pošto se sastaju dve ekipe na čijim mečevima pada dosta golova, pa vam zbog toga prepororučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74. Za kraj, treba napomenuti da domaća ekipa juri prednost od 2:1, pa nema sumnje da će od prvog minuta krenuti silovito ka golu Groningena koji igra dosta loše u gostima pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.63.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.