Derbi dana: Crvena Zvezda – Partizan: Zvezdina dupla kruna ili Partizanov spas sezone?

U četvrtak nas očekuje finale srpskog Kupa u kom će snage odmeriti večiti rivali Crvena Zvezda i Partizan. Izabranici Vladana Milojevića su odavno odbranili naslov prvaka, a kada je u pitanju Partizan, sigurno je da će crno-beli želeti što pre da zaborave ovu sezonu.
Meč između ove dve ekipe je na programu od 19 časova.

Crvena Zvezda: Fantastična sezona za crveno-bele!

Kada se sve sabere i oduzme, zaista nema se šta zameriti izabranicima Vladana Milojevića za ovu sezonu. Svakako da je najveći uspeh predstavljao učešće u Ligi šampiona u kojoj su crveno-beli čak uspeli i da ostvare veliku pobedu na svom terenu protiv Liverpula koji je stigao do finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Pored toga, Zvezda je odbranila naslov prvaka i to pošto su svoje najbliže rivale ostavili daleko iza sebe.
Za kraj, izabranici Vladana Milojevića su konačno uspeli da dođu i do finala u Kupu pošto su u dvomeču bili bolji od Mladosti iz Lučana, iako su imali dosta problema u revanšu koji je završen bez golova.
U nedelju su crveno-beli u poslednjem kolu Super lige slavili na svom terenu protiv Napretka i tako se na sjajan način oprostili od svojih navijača barem kada je prvenstvo u pitanju pošto se i finale Kupa igra na našem najvećem stadionu.
U poslednjem večitom derbiju Crvena Zvezda je na svom terenu savladala Partizan sa 2:1 i to golovima Bena i Vukanovića.

Partizan: Trofej u Kupu bi spasao sezonu!

Koliko je sezona za Zvezdu bila dobra, slobodno možemo reći da je za Partizan bila loša. Naime, sve je krenulo naopako još na startu sezone kada Partizan nije uspeo da dođe do plasmana u Ligu Evrope, iako to nije bio lak zadatak pošto su za rivala dobili Bešiktaš. Međutim, ništa bolje crno-beli nisu započeli ni sezonu u srpskom šampionatu pošto su već posle prvih nekoliko kola imali veliki bodovni deficit u odnosu na Crvenu Zvezdu, ali i Radnički koji je završio sezonu na drugom mestu.
Ono što je takođe posebno zanimljivo je da je klub iz Humske ove sezone promenio čak tri trenera pošto je sezonu započeo Miroslav Đukić, koga je nasledio Zoran Mirković, ali ni on nije uspeo da završi sezonu, pošto je podneo ostavku pred početak plej ofa. Tada je na klupu Partizana seo Savo Milošević, ali se mora priznati da se ni on za sada nije proslavio. Ipak, moramo pomenuti da su crno-beli u poslednja četiri meča u prvenstvu ostvarili isto toliko pobeda, a takođe treba dodati i da je Partizan došao do finala Kupa pošto su eliminisali Radnički iz Niša koji ove sezone pruža dosta dobre partije.

Naš predlog

Sigurno je da je uvek veoma nezahvalno prognozirati “večiti derbi” jer se često dešava da ne pobeđuje favorit. Sigurno je da i jedni i drugi silno želje trofej, pa nam to može doneti veoma zanimljivu utakmicu u kojoj bi obe ekipe mogle da postignu po gol. Zato vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81. Kada se sastaju Crvena Zvezda i Partizan uglavnom poluvreme bude završeno nerešenim rezultatom, pa smo se zbog toga odlučili za igru Ix koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.16. Treba očekivati više golova u drugom poluvremenu, pošto uglavnom prvo poluvreme u “večitom derbiju” služi za ispitivanje snaga uz tek po neku priliku. Zbog toga vam predlažemo da probate sa igrom II2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 2.13.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.