Tip dana: Vankuver – Toronto: Da li je došlo vreme za Torontov izlazak iz krize?

Ovog vikenda nas očekuje novo kolo u MLS šampionatu, a za vas smo ovog puta izdvojili duel koji se igra u Kanadi gde će Vankuver dočekati Toronto.
Meč između ove dve ekipe je na programu u četiri sata iza ponoći.

Vankuver: Više smo očekivali od ove ekipe!

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da smo od Vankuvera očekivali dosta bolje partije ove sezone. Međutim, ova ekipa se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli zapadne konferencije, mada, ruku na srce mora se priznati da im forma ide uzlaznom putanjom.
Naime, Vankuver je u prvih šest meča ovogodišnjeg izdanja MLS-a ostao bez trijuma, i zanimljivo je da su u tom periodu čak četiri puta poraženi uz samo dva remija. Kasnije je to izgledalo nešto bolje, a sigurno je da u ovom trenutku mogu da budu i izuzetno zadovoljni pošto su u poslednjih pet susreta ostvarili dve pobede, dva remija uz samo jedan poraz i to protiv Atlante na svom terenu, koja svakako važi za jednu od najkvalitetnijih ekipa u ligi.
U prošlom kolu je Vankuver pružio jednu bledu partiju, ali su ipak došli do veoma važne pobede na domaćem terenu protiv Dalasa koji im je u ovom trenutku direktni rival za plasman u plej of, što je svakako glavni cilj kanadske ekipe za ovu sezonu.

Toronto: Od sjaja do očaja…

Za razliku od Vankuvera, Toronto je fantastično započeo sezonu, u prvih nekoliko kola su se nalazili u samom vrhu tabele, ali su onda u poslednje vreme značajno pogoršali svoju formu i već dosta dugo ne znaju za trijumf. Naime, Toronto u prva četiri kola nije znao za poraz, a u tom periodu su ostvarili čak tri pobede uz samo jedan remi, što je odmah označilo ovu ekipu kao jednog od glavnih favorita za osvajanje MLS-a. Ne treba zaboraviti i to da je ovu ekipu pred početak sezone napustio Sebastijan Đovinko koji je godinama unazad bio ne samo najbolji fudbaler kanadske ekipe, već i jedan od najboljih fudbalera u ligi. Ipak, mora se priznati da je njega i više nego dobro zamenio sjajni Posuelo koji je propustio meč prošlog kola zbog crvenog kartona.
A kada smo već kod prošlog kola, treba napomenuti da je Toronto neprijatno iznenadio sve svoje navijače pošto su na domaćem terenu doživeli poraz od San Hosea, koji sasvim sigurno važi za jednu od najslabijih ekipa u ligi. Pre toga je Toronto doživeo težak poraz na gostovanju kod Solt Lejka, pa je sigurno da bi novi neuspeh ozbiljno uzdrmao ovu ekipu.

Naš predlog

Vankuver je slabo počeo sezonu, ali su u poslednjih nekoliko kola dosta popravili svoju formu, i sigurno je da i u ovom meču žele do nova tri boda. Ipak, to neće biti nimalo lak zadatak pošto im u goste dolazi Toronto, koji svakako važi za jednu od najkvalitetnijih ekipa u ligi, iako im u poslednje vreme baš i ne cvetaju ruže. Sada se u tim Toronta vraća fantastični Poseulo, koji je u stanju da jednim potezom reši meč što je do sada mnogo puta pokazao. Prednost ipak dajemo gostujućoj ekipi, jer bi novi neuspeh bio zaista previše, pa vam zato predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.78. Ono što je i te kako karakteristično kada su utakmice MLS lige u pitanju jesu mečevi sa velikim brojem golova, pa je za očekivati da tako bude i sada i zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre i odigrate igru 2&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.90.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.