Tip dana: Kolumbija – Panama: Može li Panama da odoli Kolumbiji?

Kako je većina najkvalitetnijih evropskih liga odavno završeno, na red su došle reprezentacije. Ovog leta nas očekuju dva velika takmičenja, a to su Kopa Amerika i Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije. Ovog puta smo za vas izdvojili prijateljski meč između Kolumbije i Paname koji je na programu u 00:00 časova.

Kolumbija: Priprema za Kopa Amerika!

Reprezentacija Kolumbije će ovog leta igrati na prvenstvu Amerike, a kao priprema za taj meč bi trebalo da im posluži prijateljski duel sa Panamom. Ono što je posebno zanimljivo je da Kolumbija u poslednjih deset mečeva ima samo dva poraza. Prvi je bio na Mundijalu kada su u prvom meču u okviru svoje grupe na iznenađenje svih poraženi od Japana, dok je drugi bio od reprezentacije sličnih karakteristika kao i Japan, Južne Koreje koja je takođe bila bolja, mada je ruku na srce u pitanju bio prijateljski meč.
Između toga je Kolumbija ređala uglavnom pobede a treba svakako dodati i onaj remi protiv Engleske u osmini finala Mundijala , kada su nažalost eliminisani nakon penala. Nakon toga su ostvarili četiri vezane pobede uz remi sa Argentinom, pre pomenutog poraza od Južne Koreje.
Takođe, valja napomenuti da ova reprezentacija od pre nekoliko meseci ima novog selektora pošto je na tu funkciju izabran Karlos Keiroš koji je sa dosta uspeha vodio reprezentaciju Irana.
Što se tiče sastava, treba reći da će Keiroš moći da računa na gotovo sve raspoložive snage, uz podatak da ovog puta neće biti štopera Sančeza koji je igrao finale Lige šampiona sa Totenhemom.

Panama: Remi sa Brazilom uliva poverenje!

Panama se polako ali sigurno priprema za Gold Cup i u sklopu priprema za to takmičenje će odigrati meč sa daleko kvalitetnijom reprezentacijom Kolumbije. Ova reprezentacija je prošlog leta igrala na Mundijalu u Rusiji, i ora se priznati da je samo učešće na najvećoj smotri fudbala za ovu reprezentaciju bio veliki uspeh, iako treba pomenuti da se tamo nisu uopšte proslavili.
Naime, Panama je u tri meča doživela isto toliko poraza, gde posebno treba izdvojiti onaj od Engleske kada je bilo i više nego ubedljivih 6:1. Stvar koja bi sigurno mogla da zabrine sve navijače ove reprezentacije je činjenica da Panama ne igra ništa bolje ni nakon završetka Mundijala.
Sredinom aprila prošle godine je Panama savladala Trinidad i Tobago u prijateljskom susretu i to je bio poslednji trijumf ove reprezentacije. Nakon Mundijala je Panama odigrala pet prijateljskih mečeva u kojima nije upisala trijumf, a u tom periodu su doživeli čak četiri poraza uz jedan remi. Ipak, ono što uliva poverenje je da je taj remi izboren protiv jedne od najkvalitetnijih reprezentacija na svetu – Brazila.
Zanimljivo je da će Panama pored meča sa Kolumbijom odigrati još samo jedan prijateljski duel pred početak Gold Kupa.

Naš predlog

Nema sumnje da je Kolumbija veliki favorit u ovom susretu, zato ćemo se više fokusirati na golove kojih bi i te kako trebalo da bude na ovom susretu. Preporučujemo vam da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64. Takođe, treba očekivati da Kolumbija od prvog minuta krene ofanzivno ka golu nejake Paname, i zato vam savetujemo da probate sa igrom I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.54. Za kraj, u jednom otvorenom meču treba očekivati da i Panama dođe do makar jednog gola, pa vam za kraj preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.65.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.