Derbi dana: Ukrajina – Srbija: Mogu li “orlovi” do pobede kod Ševčenkovih pulena?

U petak nas očekuje nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a za vas smo izdvojili jedan od najzanimljivijih duela u kom će snage odmeriti reprezentacije Ukrajine i Srbije.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Ukrajina: Dobar početak kvalifikacija!

Nema sumnje da reprezentacija Ukrajin i te kako želi plasman na evropsku smotru fudbala i za sada su na dobrom putu da to i urade. Vrlo dobro su izabranici Andreja Ševčenka igrali u Ligi nacija „B“, gde su osvojili prvo mesto u grupi u konkurenciji Slovačke i Češke. Odlično su započeli ovo takmičenje pošto su na samom startu upisali tri pobede, a onda na kraju izgubili na gostovanju kod Slovačke sa 4:1, međutim treba istaći da taj meč nije imao nikakvu posebnu važnost.
Dobre igre u Ligi nacija su im očito dale i dodatno samopouzdanje pa je Ukrajina u prvom kolu kvalifikacija na gostovanju kod favorizovanog Portugala odigrala meč bez golova. Ipak, moramo istaći da je Ukrajina bila daleko slabiji rival na tom meču ali je golman Pjatov imao svoj dan pošto je fantastično branio na tom meču i bio junak u remiju svoje reprezentacije sa šampionom Evrope iz 2016. godine.
Izabranici Andreja Ševčekna su neočekivano imali velikih problema u drugom kolu na gostovanju kod Luksemburga pošto su prvi primili gol u tom meču, ali su brzo izjednačili da bi gol za pobedu postigli u sudijskoj nadoknadi vremena, tačnije domaćin je postigao autogol.

Srbija: Odlične partije nakon Mundijala!

Sigurno je da smo svi od Srbije očekivali nešto bolje partije na Mundijalu pošto su “orlovi” takmičenje završili već u grupnoj fazi. Ipak, mora se priznati da su Švajcarska, a posebno Brazil u tom trenutku bile kvalitetnije reprezentacije, pa se nema šta preterano zameriti izabranicima Mladena Krstajića.
Od Mundijala je Srbija počela sa dosta dobrim partijama a to je na kraju dovelo do toga da izbore plasman u narednu diviziju i tako obezbede sebi rezervnu opciju za plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine. A kada smo kod njega, treba istaći da je Srbija dosta dobro započela kvalifikacije, pošto su na gostovanju kod favorita u grupi ali i svakako najkvalitetnije selekcije remizirali sa 1:1. Odlično su izabranici Mladena Krstajića započeli taj meč i relativno rano došli do prednosti golom Dušana Tadića, ali su u nastavku poklekli i na kraju je taj meč završen bez pobednika. Ipak, mora se priznati da je bilo dosta prilika na obe strane, pa ne bi bilo nezasluženo ni da je Srbija ostvarila veliku pobedu na gostovanju kod Portugala.
Ono što treba posebno istaći je “podatak” da orlovi ne znaju za poraz od meča sa Brazilom na Mundijalu i da su od tada ostvarili čak četiri pobede uz tri remija.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da će ovo biti duel dve reprezentacije koje su relativno istog kvaliteta. Ipak, mora se priznati da Srbija ima dosta bolju generaciju predvođenu Tadićem i Jovićem koji su imali zaista fantastičnu sezonu. Zbog toga “orlovima” i dajemo blagu prednost u ovom meču i predlažemo vam da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.47. Ne treba na ovom susretu očekivati previše golova jer i jedni i drugi su izjavili da bi bili zadovoljni i sa bodom u ovom meču, pa vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.49. Ipak, ne treba zanemariti da Srbija ima jednu zaista sjajnu generaciju u kojoj se posebno ističu Dušan Tadić i Luka Jović koji je pre nekoliko dana postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji pošto je potpisao za Real Madrid. Zbog svih tih detalja vam hrabro preporučujemo da probate sa 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.95.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.