Tip dana: Turska – Francuska: Svetski šampion na teškom ispitu!

U subotu se nastavljaju kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine. U grupi „H“ je nakon dva kola stanje na tabeli takvo da su ove selekcije Turske i Francuske na prva dva mesta sa maksimalnim bodovnim učinkom, pa nema sumnje da nas očekuje jedan fantastičan meč.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Turska: Veliki povratak ove reprezentacije!

Dugo je reprezentacija Turske bez nekog ozbiljnijeg rezultata, pošto još od onog polufinala na Svetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine nisu ostvarili neki ozbiljniji rezultat. Međutim, ne samo da ova selekcija nije ostvarila ozbiljniji rezultat na nekom velikom takmičenju, već su dosta puta i pohod na Svetsko ili Evropsko prvenstvo završavali još u kvalifikacijama
Zbog svega toga Turci silno žele na jedno veliko takmičenje i nakon što se nisu iskazali u Ligi nacija, odlično su počeli ovaj kvalifikacioni ciklus. U Ligi nacija su Rusija i Švedska bili prejaki protivnici, ali u prva dva kola kvalifikacija su relativno lako izašli na kraj sa Albanijom u gostima i Moldavijom na domaćem terenu. Mora se priznati da su protivnici bili  nešto slabiji, ali je sigurno da će ove dve pobede uticati i na atmosferu koja je godinama unazad bila jedan od problema kada je ova selekcija u pitanju. Ono što treba svakako istaći je podatak da su u tim mečevima uspeli da sačuvaju svoju mrežu.

Francuska: Apsolutni vladari sveta!

Godinama unazad je selekcija Francuske jedna od najkvalitetnijih reprezentacija na svetu, ali sve do prošle godine im se nikako nisu poklapale kockice da dođu do trona. Veoma zanimljivo je bilo na Evropskom prvenstvu pre tri godine koje je upravo i održano u Francuskoj kada je ova selekcija briljirala sve do finala kada su poraženi od Portugala i to posle produžetaka.
Ipak, sve to je došlo na naplatu dve godine kasnije kada su izabranici Didijea Dešampa bez većih problema došli do prvog mesta na Mundijalu.
Međutim, posle toga je bilo zaista veliko iznenađenje što “trikolori” nisu uspeli da obezbede prvo mestu u grupi Lige nacija pošto su ispred njih bili Holanđani koji su se nedavno i plasirali u finale ovog takmičenja pošto su bili bolji od Engleza i to posle produžetaka.
Ipak, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine su francuski reprezentativci započeli dosta dobro pošto u prva dva kola imaju dve pobede i za sada dele prvo mesto sa Turskom sa kojom se između ostalog i sastaju u ovom kolu.

Naš predlog

Posle dosta vremena Turska konačno igra dosta dobar fudbal pošto se posle dva odigrana kola nalaze na deobi prvog mesta sa Francuskom. Što se tiče aktuelnih svetskih šampiona, mora se priznati da su “trikolori” igrali nešto slabije nakon Mundijala, ali su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo takođe započeli sa dva trijuma, i deluje da je kriza prošlost. Upravo zbog toga im i dajemo veliku prednost na ovom teškom gostovanju i predlažemo vam da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Takođe, treba očekivati i jedan poprilično efikasan susret pošto obe selekcije u poslednje vreme igraju mečeve sa velikim brojem golova. Zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.14. Za kraj vam savetujemo da probate sa kombinacijom te dve igre i da probate sa 2&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom koja iznosi 2.68.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.