Tip dana: Italija – Bosna i Hercegovina: Može li gost da ozbiljnije ugrozi sjajne “Azure”?

U utorak nas očekuju novi mečevi u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine. a za vas smo ovog puta pripremili jedan od najzanimljivijih mečeva u kom će Italija dočekati selekciju Bosne i Hercegovine.
Duel između ove dve reprezentacije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Italija: Mančini je preporodio ovu selekciju!

Sigurno je da je čitava italijanska javnost bila i više nego skeptična kada je prošle godine reprezentaciju Italije preuzeo Roberto Mančini, međutim, iz ove perspektive deluje da je to bio jedan fantastičan potez. Navikli smo od “Azura” da se uglavnom više fokusiraju na odbranu svog gola, ali je opšti utisak da je Roberto Mančini u potpunosti zaokrenuo filozofiju ove reprezentacije.
Naime, u ovom trenutku se Italija nalazi na prvom mestu u svojoj grupi sa osvojenih devet bodova pošto su ostvarili tri pobede, dali čak 11 golova, a zanimljivo je da još uvek nisu primili nijedan pogodak, što dovoljno govori da je ovo neka druga reprezentacija Italije od one koju smo navikli da gledamo.
U prošlom kolu su izabranici Roberta Mančinija bez većih problema slavili na jednom od najtežih gostovanja u Evropi kod Grčke, a zanimljivo je da su u tom meču već posle nekih pola sata igre imali prednost od tri gola razlike, ali su onda stali i mirno priveli meč kraju. Sada ih očekuje duel sa nimalo naivnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine koja nije na najbolji način započela ove kvalifikacije.

Bosna i Hercegovina: Neočekivan poraz u prošlom kolu!

Sve je za selekciju Bosne i Hercegovine bilo odlično do kraja prvog poluvremena utakmice drugog kola ovih kvalifikacija protiv Grčke. U prvom kolu su savladali Jermeniju, doduše samo sa 2:1, ali su upisani bodovi na startu kvalifikacija. Protiv Grčke su počeli furiozno i vodili 2:0 pa se činilo da će lakše nego što su očekivali upisati još jednu pobedu. Ipak, u drugom poluvremenu je isključen jedan od najboljih fudbalera ove selekcije Miralem Pjanić i Grci su brzo postigli dva gola, pa je taj meč završen bez pobednika. Ono što treba istaći je da su izabranici Roberta Prosinečkog mogli i da izgube na ovom susretu ali su Grci propustili nekoliko odličnih prilika u završnici susreta. Veliki problem u tom meču je bilo upravo to isključenje Miralema Pjanića koji nije mogao da pomogne svojim saigračima na subotnjem gostovanju kod Finske što se i te kako osetilo.
Naime, izabranici Roberta Prosinečkog su potpuno podbacili u tom meču i doživeli su prvi poraz u ovom kvalifikacijama koji ih je u velikoj meri udaljio od plasmana na Evropsko prvenstvo pošto ih tek očekuju mečevi sa Italijanima koji su sasvim sigurno glavni favoriti u grupi. Ono što treba istaći je podatak da se u tim vraća Miralem Pjanić nakon suspenzije koju je odradio u meču sa Finskom.

Naš predlog

Od kako je Roberto Mančini preuzeo “Azure” mora se priznati da ova selekcija igra fantastično. Sa druge strane, i reprezentacija Bosne i Hercegovine je dosta dobro započela ove kvalifikacije, ali su u prošlom kolu doživeli neočekivan poraz na gostovanju kod Finske. Kada se sve sabere i oduzme mora se priznati da je Italija veliki favorit u ovom meču pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40. Ipak, za očekivati je da italijanska odbrana konačno poklekne u ovom meču, pa vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.34. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre o probate sa igrom 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.90.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.