Tip dana: Brazil – Bolivija: Može li domaćin turnira do pobede na startu “Kopa Amerike”?

Ni ovo leto neće proći bez makar jednog velikog prvenstva, a ovoga puta je red došao na prvenstvo Južne Amerike ili popularnije rečeno “Coppa America”. Prvi meč na turniru igraju domaćin Brazil i Bolivija, a meč između ove dve ekipe je na programu od dva sata i 30 minuta iza ponoći.

Brazil: Mogu li “karioke” do titule?

Ovoga puta se prvenstvo Južne Amerike igra u Brazilu i sigurno je da je zbog toga ova reprezentacija i glavni favorit za osvajanje turnira. Bio je Brazil domaćin i Svetskog prvenstva 2014. godine ali tada nisu uspeli da dođu do trofeja pošto su u polufinalu poraženi od Nemačke u onom sasvim sigurno čuvenom meču kada su “panceri” slavili sa neverovtnih 7:1.
Situacija nije bila ništa bolja ni četiri godine kasnije u Rusiji kada su “karioke” zaustavljene u četvrtfinalu i to od Belgije pa su morali kući znatno ranije nego što su to očekivali.
Ipak, mora se priznati da je to ujedno bio i poslednji poraz za ovu reprezentaciju. Usledila je serija velikog broja prijateljskih mečeva i nakon Mundijala su u prošloj godini odigrali šest utakmica i ostvarili su isto toliko pobeda bez primljenog gola, što je zaista podatak za svaku pohvalu.
U ovoj kalendarskoj godini je reprezentacija Brazila odigrala još četiri prijateljska meča na kojima su imali učinak od tri pobede i jednog remija. Mimo svih očekivanja je Panama odolela Brazilcima kada je bilo 1:1, a treba dodati da su uoči ovog turnira slavili nad Hondurasom sa čak 7:0.

Bolivija: Cilj je plasman u nokaut fazu!

Ono što je nekako posebno karakteristično za Boliviju u zadnjih nekoliko godina je činjenica da ova reprezentacija igra katastrofalno na strani gde retko pobeđuju, ali isto tako i dosta dobro na svom terenu gde apsolutno niko ne može da im parira, pre svega zbog visoke nadmorske visine, koja je već dosta dugo glavni adut ove simpatične selekcije.
Ne čudi što se ovoj reprezentaciji ne daju velike šanse za plasman u nokaut fazu, ali je sigurno da će reprezentativci Bolivije učiniti sve od sebe da do toga dođu. U poslednjih sedam mečeva Bolivija ne zna za pobedu, i to je sasvim sigurno što ne uliva poverenje pred početak “Kopa Amerike”. Ipak, ne treba zaboraviti da je Bolivija uspela da pre dve godine odigra nerešeno protiv Brazila. Taj meč je naravno odigran u Boliviji, a u njemu nije bilo golova, što nam samo daje potvrdu da ova reprezentacija zaista fantastično igra na svom terenu.
U poslednjoj proveri pred početak “Kopa Amerike” su ukrstili koplja sa reprezentacijom Francuske, koja je i aktuelni svetski šampion i glatko su izgubili taj susret (2:0). Ipak, mora se priznati da je Bolivija u nekim delovima tog susreta izgledala i dosta dobro na terenu, pa je prava šteta što nisu uspeli da postignu makar jedan gol, koji bi ih ujedno i nagradio za te dobre trenutke u meču protiv verovatno i najbolje reprezentacije na svetu u ovom trenutku.

Naš predlog

Jasno je da je Brazil veliki favorit u ovom meču, i sigurno je da će se Bolivija truditi da primi što manje golova na otvaranju šampionata. Ipak, sva je prilika da će to biti nemoguća misija pa vam toplo preporučujemo da na ovom meču probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Zaista treba očekivati da će na ovom susretu pasti i više od tri pogotka pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.38. Za kraj, utisak je da će Brazil od samog starta krenuti izuzetno ofanzivno kako bi što pre načeo ne preterano kvalitetnog rivala. Zato vam za kraj preporučujemo da probate sa igrom I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.33.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.