Tip dana: Brazil – Venecuela: Može li gost da ozbiljnije naudi glavnom favoritu za osvajanje turnira?

Brazil posle dosta vremena želi da dođe do trofeja na velikim takmičenjima a idealna prilika za to je prvenstvo Južne Amerike koje se ovog puta igrala upravo u Brazilu. U okviru drugog kola ove grupe nas očekuje meč između Brazila i Venecule koji je na programu od dva sata i 30 minuta iza ponoći.

Brazil: Može li Brazil konačno do titule?

Ovoga puta se prvenstvo Južne Amerike igra u Brazilu i sigurno je da je zbog toga ova reprezentacija i glavni favorit za osvajanje turnira. Bio je Brazil domaćin i Svetskog prvenstva 2014. godine ali tada nisu uspeli da dođu do trofeja pošto su u polufinalu poraženi od Nemačke u onom sasvim sigurno čuvenom meču kada su “panceri” slavili sa neverovtnih 7:1.
Situacija nije bila ništa bolja ni četiri godine kasnije u Rusiji kada su “karioke” zaustavljene u četvrtfinalu i to od Belgije pa su morali kući znatno ranije nego što su to očekivali.
Ipak, mora se priznati da je to ujedno bio i poslednji poraz za ovu reprezentaciju. Usledila je serija velikog broja prijateljskih mečeva i nakon Mundijala su u prošloj godini odigrali šest utakmica i ostvarili su isto toliko pobeda bez primljenog gola, što je zaista podatak za svaku pohvalu.
Izabranici selektora Titea su zablistali i u prvom meču na prvenstvu Južne Amerike kada su bez većih problema slavili u duelu protiv Bolivije kada je bilo 3:0, iako na poluvremenu nije bilo golova. U tom meču je blistao Kutinjo i pokazao da Nejmar neće toliko faliti ovoj reprezentaciji.

Venecuela: Cilj je prolazak u nokaut fazu!

Venecuela nikada nije bilo kontinentalni prvak, a sigurno je da i ovog puta nemaju baš velike šanse za samu završnicu šampionata, međutim, imaju svoju računicu na ovom izdanju Kopa Amerika i želja je da izbore nokaut fazu. Nije ovu reprezentaciju naravno bilo ni na prošlogodišnjem Mundijalu u Rusiji, ali rezultati i igre u prijateljskim mečevima od početka ove godine mogu ponuditi optimizam.
Naime, ova selekcija je uspela da trijumfuje u susretu sa Argentinom, remizirali su sa Ekvadarom u meču u kom su bili dosta bolji rival, dok su za sam kraj priprema ubedljivo savladali reprezentaciju SAD-a sa 3:0..
Venecuela je osvojila jedan bod u meču prvog kola i to je solidno ostvarenje kada se sve sabere i oduzme. Igrali su protiv Perua i najvažnije je bilo da se ne izgubi, jer je to rival sa kojim će se do kraja verovatno boriti za drugo mesto i prolazak u nokaut fazu. Ono što treba dodati kada je taj meč u pitanju je činjenica da je Venecuela u poslednjih 15-ak minuta susreta igrala sa igračem manje ali su nekako uspeli da odole brojim napadima Perua i osvoje veoma važan bod na startu turnira.

Naš predlog

Sigurno je da je Brazil veliki favorit u ovom susretu, ali ne samo na ovom susretu, već i za osvajanje prvenstva Južne Amerike. Ono što ide u prilog ovoj selekciji je činjenica da se turnir igra u njihovoj zemlji što znači da će imati veliku podršku navijača na celom turniru. Što se tiče Venecuele, ova selekcija želi plasman u nokaut fazu, ali će to biti dosta težak zadatak ako uzmemo u obzir da Brazil i Peru ipak imaju dosta bolje sastave. Nema sumnje da nas očekuje jedan efikasan susret pa vam zbog toga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58. Venecuela će pokušati da se nadigrava sa Brazilom, jer se generalno ova reprezentacija retko kad brani protiv najvalitetknijih svetskih selekcija što potvrđuje i nedavna pobeda nad Argenitnom. Zato vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.45. Ne treba da iznenadi ni ako veliki broj golova padne u prvom poluvremenu, pa vam za kraj toplo preporučujemo da probate sa igrom I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.43.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.