Derbi dana: Partizan je domaćin četvrte utakmice finala na kojoj Zvezda ima prvu meč loptu

Partizan - Crvena zvezda

Ova finalna serija nam je donela mnogo uzbuđenja. Videli smo tri meča koji su rešavani u samim završnicama. Prvi meč pripao je crveno belima, drugi crno belima i po tom redosledu se nastavilo i u trećem susretu. Crvena zvezda je slavila i tako zakazala četvrti meč koji se igra danas od 18h. Partizan je domaćin četvrte utakmice finala na kojoj Zvezda ima prvu meč loptu. Očekujemo da i na ovom meču vidimo nešto slično, biće ovo uzbudljiva utakmica u kojoj će sasvim sigurno pobednik biti odlučen u završnoj fazi ove utakmice. Ukoliko Partizan pobedi na ovom susretu, na petom meču će Crvena zvezda ponovo biti domaćin.

Partizan: Trinkijeri je poručio da zna šta je potrebno da se promeni kako bi njegovi puleni slavili na ovom četvrtom meču.

Posle smene trenera i dolaska Trinkijerija igra Partizana se potpuno promenila. Neki igrači su dobili mnogo veće uloge nego kod bivšeg trenera Čanka i za sada se to ispostavlja kao odličan potez. Aleks Renfro je pojačao tim na poziciji organizatora igre, što će verovatno značiti da će Trinkijeri pokušati sa Pejdžom na poziciji dva. Oporavak i povratak na parket kapitena Novice Veličkovića doneo je jednu novu energiju i kvalitet i sigurno da je samo njegovo prisustvo na parketu ogroman plus za ovu ekipu. Partizan imam velikih defanzivnih problema i kada njih svedu na minimum mogu da pariraju svim ekipama u takmičenja u kojima su igrali. Partizan je odlično iskoristio pauzu nakon ABA lige i Trinkijeri je imao vremena da uvežba neke stvari po njegovom ukusu, jer od dolaska na mesto šefa struke Partizana, nije imao mnogo vremena da to i uradi. Videli smo jedan siguran nastup crno belih u KLS ligi, sa jednom lošom utakmicom protiv FMP-a, ali je u majstorici Partizan pokazao da je za klasu kvalitetniji tim. U finalu trenutno gube, ali su prikazali odličnu igru i borbenost.

Crvena zvezda: Crveno beli imaju prednost i prvu meč loptu, ali pred “grobarima”. Rasterećeni ulaze u ovaj duel i to će biti njihova najveća prednost.

Ekipa Milana Tomića igra gotovo savršeno ovaj prvi deo sezone. Bez poraza su u ABA ligi i relativno rutinski su izborili plasman u drugu fazu Evrokupa. Napad funkcioniše gotovo savršeno, dok u defanzivnim rotacijama ima prostora za napredak, pre svega visokih igrača. U rosteru Zvezde ima nekoliko veoma iskusnih igrača koji znaju kako se igraju velike utakmice. Stratos Perperoglu je svakako jedan od njih i on će ove najbitnije mečeve igrati rutinski. Džo Regland igra na visokom nivou, iako deluje da to može i bolje, dok je Bili Beron u svom šuterskom ritmu, što je veoma opasno za protivnike, jer stručni štab crveno belih ima nekoliko odličnih specijala za ovog igrača. Centarski tandem Cirbes – Odžo je jedna od nosećih stavki kada je napad u pitanju i oni su tu u mnogim rotacijama važni. Snažni blokovi, odlična igra 1 na 1 leđima ka košu koja često iziskuje udvajanja, što sa druge strane ostavlja prostora za druge igrače. Cirbes je napustio klub, dok su Stratos i Regland ranije završili sezonu.  Zvezdu će biti teško pobediti ove sezone, pogotovo na domaćem parketu. Sada vode u ovoj finalnoj seriji i ptpuno rastrećeno mogu da zaigraju ovu četvrtu utakmicu.

Naš predlog:

Sa ovog meča uvek možemo da izaberemo nekoliko predloga. Po kladionicama nemamo izrazitog favorita, a blaga prednost se daje Crvenoj zvezdi. Konkretno Meridianbet daje kvotu 1.77 na pobedu crveno belih. Mi smo se ipak odlučili za sledeći predlog: ukupan broj poena u prvoj četvrtini manji od 39.5 i Meridianbet daje kvotu 1.77 za taj tip. Smatramo da će ovaj meč, kao i drugi u ovoj seriji početi u nešto sporijem ritmu i na manji broj poena, uzimajući u u obzir važnost utakmice. Smatramo da je ovo izgledan predlog.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.