Tip dana: Peru – Brazil: Ko će sa prvog mesta u nokaut fazu?

U subotu su na programu prvi mečevi poslednjeg kola grupne faze na prvenstvu Južne Amerike, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Perua i Brazila, odnosno dve ekipe koje su do sada sasvim sigurno pokazale najviše u ovoj grupi.
Duel između ove dve selekcije je zakazan za 21 čas.

Peru: Može li Peru do prvog mesta u grupi?

Nisu Peruanci razočarali ni na prošlogodišnjem Mundijalu u Rusiji, iako nisu uspeli da prođu jako tešku grupu, a sa dobrim partijama su nastavili i na prvenstvu Južne Amerike. Mora se priznati da žreb ovoj reprezentaciji nije bio nimalo naklonjen pošto su njegovom voljom došli u grupu sa Brazilom koji spada u jedno od najkvalitetnijih reprezentacija na svetu, ali koji je na sve to i domaćin, potom je tu vrlo neugodna Venecuela, i na kraju Bolivija, koji igra fantastično na svom terenu, a nešto slabije na strani.
Sigurno je da smo očekivali dosta bolji meč od Perua u prvom kolu kada su samo remizirali sa Venecuelom, iako se mora priznati da su na tom susretu bili daleko bolji rival, ali jednostavno lopta nije htela u gol. Potom je usledio meč protiv Bolivije, i ni on nije najbolje započeo za Gerera i drugare pošto su prvi primili gol, ali su već do poluvremena uspeli da izjednače. U nastavku su postigli dva gola i tako došli do pobede koja im je praktično već obezbedila plasman u nokaut fazu što je sasvim sigurno i bio cilj pred početak turnira.
Ono što posebno može da raduje selektora ove reprezentacije Gareku je činjenica da su njegovi izabranici na tom meču postigli tri gola, pošto je dobro poznato da je godinama unazad realizacija glavni problem za ovu simpatičnu reprezentaciju.

Brazil: Sigurno je da smo očekivali više!

Nije Brazil blistao na Mundijalu u Rusiji pošto su tamo zaustavljeni još u četvrtfinalu od Belgije. Pre toga je ova reprezentacija odigrala dosta loše na prvenstvu Južne Amerike gde su eliminisani već u grupnoj fazi i to posle poraza od Perua, sa kojim se sastaju i ovog puta. Ako se vratimo pet godina ranije, Brazilci su nastupili na Mundijalu u svojoj domovini gde su dobro igrali sve do polufinala kada su doživeli pravu blamažu od Nemaca pošto su poraženi sa neverovatnih 7:1.
Najavljivali su brazilski mediji da je ovo možda i poslednja prilika za ovu generaciju da dođu do nekog trofeja, ali je veliki maler poterao ovu selekciju pošto se najbolji fudbaler Nejmar povredio u poslednjem pripremnom meču pred ovaj turnir. U prvom kolu su se izabranici selektora Titea dosta mučili u prvom poluvremenu meča sa Bolivijom, ali su u nastavku meča nekako uspeli da načnu tvrdog rivala, i do kraja ipak ostvare ubedljiv trijumf (3:0).
Nakon toga je usledio meč protiv Venecuele, i kada su svi očekivali novu sigurnu pobedu kojom bi “karioke” i definitivno obezbedile plasman u nokaut fazu, Brazil je samo remizirao (0:0), a taj meč će ostati upamćen po tome što su ovoj selekciji poništena čak dva gola, ruku na srce potpuno opravdano.

Naš predlog

Brazil silno želi da se osveti Peruancima zbog poraza od pre tri godine kojim su “karioke” eliminisane sa Kopa Amerike već u grupnoj fazi. Sa druge strane, Peru igra odlično u poslednje vreme, i sigurno je da se neće unapred predati protiv mora se priznati ne baš blistavog Brazila. Savetujemo vam da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda kada je ovaj meč u pitanju, već da se fokusirate na golove kojih će sasvim sigurno biti na ovom susretu. Zbog svega toga vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. Peru se po nekom nepisanom pravilu ne brani protiv najvećih svetskih ekipa, i zato smo ubeđeni da će i ova selekcija uspeti da postigne gol na ovom susretu, pa vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa zaista fantastičnom kvotom 2.22. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ovih igara i pokušate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa takođe sjajnom kvotom 2.76.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.