Tip dana: Montreal – Portland: Može li gost da ozbiljnije naudi Montrealu?

Posle tronedeljne pauze zbog prvenstva Južne Amerike, prošlog vikenda se nastavilo takmičenje u MLS šampionatu, a u četvrtak iza ponoći nas već očekuju dueli novog kola. Ovog puta smo se opredelili za duel koji se igra u Kanadi gde će Montreal dočekati ekipu Portlanda, koja je zanimljivo gotovo sve mečeve ove sezone odigrala van svog stadiona.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.

Montreal: Obzirom na igru, plasman na tabeli je odličan!

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da Montreal igra dosta dobro ove sezone, a verovatno i najbolji pokazatelj za to je da se trenutno nalaze na odličnom drugom mestu na tabeli istočne konferencije, uz samo četiri boda manje u odnosu na prvoplasiranu Filadelfiju.
Montreal je do sada upisao čak osam pobeda, ali i sedam poraza, što sigurno nije mali broj ako uzmemo u obzir da je ova ekipa do sada odigrala osamnaest mečeva. Na taj broj pobeda i poraza su dodali i tri remija. U prošlom kolu je ova ekipa uz dosta muke ostvarili trijumf na svom terenu i to protiv Sijetl Saundersa, a taj meč je završen rezultatom 2:1. Treba svakako napomenuti da je Montreal čak tri poslednja susreta odigrao na svom terenu, a pre te pobede nad Sijetlom su doživeli poraz i to ubedljiv od Orlanda kada je bilo čak 0:3, ali i pobedu nad Solt Lejkom, takođe uz dosta muke i posle preokreta (2:1).
Ono što svakako treba pomenuti uoči ovog susreta je podatak da imaju dosta povređenih, ali i odsutnih fudbalera zbog prvenstva Južne Amerike koje je uveliko u toku.

Portland: Stvari polako ali sigurno idu na bolje!

Što se tiče Portlanda, moramo napomenuti na početku ove analize da smo od ove ekipe očekivali dosta bolje partije ove sezone. Naime, Portland se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli zapadne konferencije, sa osvojenih 17 bodova. Ipak, ono što moramo napomenuti je podatak da ova ekipa ima čak četiri meča manje od Montreala sa kojim se sastaju ovog puta.
Ono što je takođe karakteristično za ekipu Portlanda je da su ove sezone za sada uglavnom gostovali, zbog radova na svom terenu, i zanimljivo je da su prvu utakmicu na svom terenu odigrali tek početkom juna kada su poraženi od Los Anđelesa koji je u ovom trenutku najbolje plasirana ekipa u ligi. Portland je ostvario dve vezane pobede u Kupu, ali treba istaći i da su u prošlom kolu ostvarili najubedljjiviji ovosezonski trijumf, pošto su na svom terenu savladali Hjuston sa više nego ubedljivih 4:0, a zanimljivo da je to bila tek druga utakmica koju su odigrali na svom terenu.
Za razliku od Montreala koji je u padu forme, Portland igra dosta bolje nego na startu sezone kada su vezali čak šest mečeva bez pobede.

Naš predlog

Montreal uglavnom u poslednje vreme igra mečeve na svom terenu, dok Portland do sada gotovo sve mečeve odigrao na strani, iz samo dve utakmice na svom terenu. Evidentno je da je domaćin u padu forme, što bi mogla da iskoristi ekipa Portlanda koja dosta dobro igra u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je trijumf u prošlom kolu kada su deklasirali Hjuston sa čak 4:0. Zato vam predlažemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.51. Za MLS šampionat su karakteristični mečevi sa velikim brojem golova, a takav slučaj bi mogao da bude i sada pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Za kraj, gotovo sigurni smo da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol na ovom meču pa vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.