Tiket dana (sreda, 26.06.2019)

tiket dana

Što se fudbala tiče, nastavlja se prvenstvo Afrike, a uskoro nas očekuje završnica na Evropskom prvenstvu za mlade i KOPA Amerika u Južnoj Americi. Jedno takmičenje stiglo je do polufinala, a drugo do četvrtfinala.

Nigerija – Gvineja – 1 @ 1.90 u Meridianbet

“Super orlovi” su počeli Afrički kup nacija pobedom nad Burundijem. Trijumf je bio minimalan, kao i većina pobeda na ovom takmičenju, a strelac odluke bio je bivši napadač Votforda Odion Igalo. koji sada igra za kineski Šangaj. Gvineja je remizirala sa Madagaskarom 2:2, pa još uvek ima dobre izglede da se nađe u eliminacionoj fazi. Po nama, Nigerija sa Ivobijem, Etebom, Ndidjem i Mikelom, trebalo bi da bude favorit u duelu sa selekcijom koju predvode Sise iz Fulama, Kamano iz Bordoa i Dijavara iz Napolija. Biće tvrd meč, a možda odluči jedan gol, mi smatramo, u mreži Gvineje. Kvota za pobedu Nigerije, odnosno jedinicu, u kladionici Meridinabet iznosi 1.90.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Rozenborg -Alesund – 1/1 @ 2.05 u Bet365

Aktuelni šampion u svom Trondhajmu dočekuje vodeću ekipu druge lige u Kupu Norveške. Alesundu je plasman u elitu prošle sezone izmakao u poslednjem kolu, ali su sada rešeni da napokon preskoče taj prag. Alesund je izgubio u prethodnom kolu druge lige od Raufoša, ali je ostao na čelu tabele. Sada mu predstoji najteži ispit, odlazak na noge najtrofejnijoj ekipi Norveške, koja je očajno započela novu sezonu. “Ruže” ređaju neuspeh za neuspehom, pa su tako u nedelju uspeli da izgube i na severu zemlje od ekipe Tromzea. Nalaze se tek na devetom mestu, sa čak 13 bodova zaostataka za vodećim Moldeom. Čini se da su se već sad oprostili od odbrane titule, a uskoro ih očekuje i početak kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi rival biće im Linfild iz Severne Irske. Mada je Alesund beležio bolje rezultate od starta sezone, ipak se radi o drugoligašu, a Rozenborg mora da čuva integritet. Predlažemo vam pobedu “ruža”, a zbog niske kvote odlučili smo se za prelaz 1/1. Koeficijent za ovaj naš predlog u kladionici Bet365 iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 3.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.