Tip dana: Brazil – Paragvaj: Može li domaćin do polufinala?

U petak iza ponoći nas očekuje prvi duel četvrtfinala na prvenstvu Južne Amerike u kom će snage odmeriti domaćin Brazil i Paragvaj.
Duel između ove dve selekcije je na programu od dva sata i 30 minuta iza ponoći.

Brazil: Primarni cilj je ostvaren!

Mora se priznati da Brazil ne sija na prvenstvu koje se održava u njihovoj domovini, ali su ostvarili svoj primarni cilj pošto su stigli do četvrtfinala. U prvom kolu su “karioke” dosta teže nego što to rezultat pokazuje savladali reprezentaciju Bolivije. Nije bilo golova na poluvremenu, zbog čega su brazilski fudbaleri zvižducima ispraćeni u svlačionicu, ali su onda u nastavku zaigrali bolje i ostvarili čak i ubedljivu pobedu pošto je taj meč završen rezultatom 3:0. U drugom kolu se očekivalo da Brazil pobedom protiv Venecuele overi plasman u nokaut fazu, ali je taj susret završen bez pobednika, ali i bez golova, što je dovelo do novinskih natpisa da ova selekcija Brazila nema kvalitet da dođe do trofeja u svojoj domovini. Ipak, kada je pritisak od početka turnira bio najveći, izabranici selektora Titea su deklasirali Peru sa više nego ubedljivih 5:0 i tako zakazali duel sa Paragvajom u četvrtfinalu “Kopa Amerika” koji je imao dosta sreće.
Ipak, selektor Tite u ovom susretu neće moći da računa na Kazemira koji je zbog nepažnje dobio drugi žuti karton u meču protiv Perua, pa se očekuje da na njegovo mesto uskoči Fernandinjo.

Paragvaj: Dosta sreće za ovu reprezentaciju!

Na mala vrata je Paragvaj stigao do četvrtfinala i ako ćemo objektivno, nisu ga ni zaslužili. Treba biti realan pa priznati da je Paragvaj imao više sreće nego pameti. Naime, selekcija koja u tri kola grupne faze nikoga ne pobedi, nije ni vredna plasmana među osam najboljih reprezentacija.
Imali su Paragvajci zaista puno sreće pošto nisu zavisili od sebe već od duela između Japana i Ekvadora pošto im je u tom meču odgovarao samo remi. Pobeda jedne ili druge reprezentacije bi značila da će upravo ta ekipa proći dalje među osam najboljih, ali je taj susret završen bez pobednika što je označilo veliko slavlje paragvajskih fudbalera, koji su ni krivi ni dužni sa svega dva osvojena boda došli do osmine finala.
U prvom kolu su odigrali sjajno i vodili protiv Katra sa 2:0, ali su ipak dozvolili ovoj selekciji da postigne dva gola u nastavku i izjednači. U drugom kolu su odigrali sasvim sigurno svoju najbolju partiju na turniru pošto su remizirali sa Argentinom (1:1), a ostaje žal za promašenim penalom u drugom poluvremenu. U poslednjem kolu su nažalost izgubili od Kolumbije, i kada su svi mislili da će to biti kraj za ovu reprezentaciju, Japan i Ekvador su im učinili veliku uslugu i poslali ih na megdan sa Brazilom.

Naš predlog

Svakako da je Brazil favorit u ovom meču, ali smo mišljenja da će i Paragvajci imati šta da poruče. Zbog toga vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.68. Takođe, treba očekivati meč sa velikim brojem golova, pa vam isto tako preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Za očekivati je da Brazil od prvog minuta krene ofanzivno ka golu Paragvajaca, kako bi što pre stigli do vođstva i samim tim olakašali sebi posao, pa vam zbog toga preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.