Tip dana: Haken – Hamarbi: Može li Hamarbi konačno da proigra na strani?

Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč švedskog šampionata, a ovog puta smo se odlučili za duel između Hakena i Hamarbija.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.

Haken: Sjajne partije ove ekipe na startu šampionata!

Kada se sve sabere i oduzme, slobodno možemo konstatovati da Haken igra dosta dobro ove sezone o čemu možda najbolje govori i trenutni plasman na tabeli. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli, a svakako moramo pomenuti i podatak da Haken ima čak dve utakmice manje od drugoplasiranog AIK-a, pa bi sa eventualne dve pobede u tim zaostalim mečevima mogao da dođe i do druge pozicije, a to bi svakako bilo fantastično.
Haken je u dosadašnjem delu sezone samo tri puta izgubio i svaki put minimalno, što znači da ih niko nije nadigrao. Zanimljivo je i da su gubili isključivo od ekipa koje su iznad njih na tabeli, a dva poraza su doživeli na domaćem terenu. Sva tri remija su odigrali u gostima, a posljednji u prošlom kolu kod Elfsborga u meču koji je završen bez golova. Ono što svakako moramo pomenuti je da je Haken krajem maja u finalu švedskog Kupa slavio nad ekipom Ekslistuna, pa je ova sezona za njih već uspešna.

Hamarbi: Očekivanja su velika, ali…

Sigurno je da Hamarbi ima dosta veće ambicije od Hakena, ali je utisak da ova ekipa ne igra onako kako su to njihovi navijači očekivali. Naime, Hamarbi se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, i imaju dva boda manje od Hakena kom gostuju u ovom kolu, pa je logično da bi pobedom uspeli da preteknu ovu ekipu na tabeli. Ono sa čim se gostujuća ekipa može pohvaliti je podatak da su skoro imali jednu seriju od četiri uzastopne pobede, ali u poslednje vreme ne igraju baš najbolje.
Poslednja tri kola Hamarbi ne zna za pobedu, a u tom periodu su dva puta remizirali, ali i doživeli jedan poraz i to u prošlom kolu od AIK-a koji trenutno zauzima drugu poziciju. Ipak, poput Hakena, i Hamarbi ima čak dva meča manje u odnosu na dve vodeće ekipe na tabeli, pa je sigurno da bi eventualnim uspesima iz ta dva meča i te kako napredovali na tabeli.
Pomenimo još i to da Hamarbi igra dosta lošije na gostovanjima u odnosu na svoj teren gde za sada ne znaju za poraz, pošto su sakupili četiri pobede i dva remija.

Naš predlog

Haken igra zaista dobro ove sezone, a ono što im svakako ide u prilog uoči ovog meča je to da im gostuje Hamarbi koji igra dosta loše na gostovanjima, za razliku od svog terena gde ne znaju za poraz. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.10. Uglavnom u međusobnim mečevima između ove dve ekipe ima dosta golova (poslednji je završen rezultatom 2:2), pa nema sumnje da će tako biti i sada. Upravo zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80, a iz istog razloga vam predlažemo da odigrate i GG koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.68.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.