Tiket dana (nedelja, 30.06.2019)

tiket dana

Skandinavci nas nikad ne iznevere leti, pa su i danas na meniju. Pored Norvežana, igraju ponovo i Šveđani, a tu su i Islanđani i Finci. Nastavlja se i Afrički kup nacija, a igra se i finale Evropskog prvenstva za mlade. Tu je i završnica KOPA Amerika.

Bodo/Glimt – Odd – GG @ 1.68 u 10Bet

Evo još jednog duela ekipa iz vrha tabele norveškog prvenstva. Bodo igra neočekivano dobro i zauzima treće mesto sa 23 boda. Ubedljivi su na svom terenu, gde su zabeležili četiri pobede uz po jedan remi i poraz, od ekipe Brana. Odd je, čini se, glavni konkurent Moldeu borbi za titulu šampiona. Trenutno imaju zaostatak za liderom od tri boda, ali su odigrali dve utakmice manje, pa nam se čini da bi mogli uskoro da preuzmu tron. Da bi se to dogodilo, moraju da pobede na ovom gostovanju, ali to neće biti nimalo lako. Izbegnite konačan ishod i igrajte na golove, a trebalo bi da obe ekipe oostignu bar po jedan. Za GG u kladionici 10Bet očekuje vas kvota 1.68.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Mariehamn – Honka – 0-2 @ 1.95 u Bet365

Honka je u odličnoj formi, a za dobre rezultate treba da zahvlai, pre svega, granitnoj odbrani. Na prethodnih pet kola zabeležili su četiri pobede i jedan poraz, a primili su samo dva gola. Sada su lideri na tabeli, ali su razlike između timova toliko male, da se poredak menja iz kola u kolo. Na prethodne tri utakmice Honke padao je samo po jedan gol, dok je Mariehamn poražen na tri poslednje utakmice, dve u ligi i jedne u Kupu, i to bez postignutog gola. U prošlom kolu izgubili su od šampiona Helsinkija sa 2:0. Honka je mnogo bliža pobedi, ali bi Mariehamn mogao do boda. Ono što nam je sigurnije, to je mali broj golova na ovoj utakmici. Predlažemo 0-2 gola, a kvota za ovaj predlog iznosi 1.95 u kladionici Bet365.

Egipat – Uganda – 1 @ 1.85 u Meridianbet

“Faraoni” guraju po planu, mada ne blistaju na početku Afričkog kupa nacija, na kome su domaćini. NJih interesuje isključivo titula prvaka Afrike, i sve je podređeno tom cilju. U prva dva kola pobedili su Zimbabve i Kongo sa 1:0, odnosno 2:0 i već obezbedili plasman u osminu finala. Ne znamo da li će pokuašti da biraju protivnika, ali smo sigurni da su bolji od Ugande. I Uganda je, gotovo sigurno, prošla dalje, jer imaju četiri boda iz prva dva kola, pa čak i da izgube, biće među četiri najbolje trećeplasirane ekipe nakon grupne faze. Egipat će, uz pomoć sa tribina, pobediti na ovom meču i sa maksimalnim učinkom ući u eliminacionu fazu. Odigrajte jedinicu, za koju se u kladionici Meridianbet daje kvota 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 6.06.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.