Tip dana: Brazil – Peru: Ko će do trofeja? Očekuje nas pravi SPEKTAKL!

Meč po meč došli smo i do završnice “Kopa Amerike”, a u finalu će se sastati Brazil i Peru. Iako smo za domaćina ovog turnira i očekivali da će doći do same završnice turnira, onda to svakako nismo za Peru, koji je bez sumnje naprijatnije iznenađenje turnira.
Finale je na programu od 22 časa.

Brazil: Mogu li Brazilci konačno do nekog trofeja?

Sigurno je da Brazil nije blistao na ovom turniru, koji se između ostalog igra u njihovoj domovini, ali ono što je sigiruno je da je za sada ostvaren prvi primarni cilj, a to je plasman u finale, gde će snage ukrstiti sa selekcijom Perua, što je mora se priznati veliko iznenađenje.
Izabranici selektora Titea su u prvom kolu imali dosta problema u duelu sa Bolivijom, i zanimljivo je da ih je publika izviždala posle neslavnog prvog poluvremena u kom nije bilo golova. Utisak je da je to urodilo plodom pošto su “karioke” postigli čak tri goloa u drugom poluvremenu i ostvarili ubedljivu pobedu na startu turnira, iako nije tako delovalo posle prvog dela. U drugom meču su mimo očekivanja samo remizirali sa Venecuelom, i kada je javnost već uveliko počela da piše o tome kako ovaj tim nije spreman za završnicu turnira, usledila je najbolja partija Brazilaca i pobeda u poslednjem kolu grupne faze nad Peruom od 5:0.
U nokaut fazi su se izabranici selektora Titea prvo sastali sa Paragvajom, i nekako su uspeli da dođu do polufinala, i to posle penala, pošto je regularni deo meča završen rezultatom 0:0. Možda je upravo to polufinale i bila najbolja partija brazilskih fudbalera na ovom turniru, pošto su bez većih problema savladali Argentinu sa 2:0 i sada ih očekuje veliko finale sa Peruom kog su pre samo nekoliko dana pobedili sa 5:0, ali ih je ista reprezentacija eliminisala tri godine ranije na prvenstvu Južne Amerike, kada Brazil nije prošao ni grupu.

Peru: I samo finale je ogroman uspeh!

Peru je iznenađenje ovogodišnjeg prvenstva Južne Amerike, mada je ova selekcija i u prošlom ciklusu kvalifikacija za plasman na Mundijal pokazala svoj kvalitet. Izborili su se za nastup u Rusiji bez većih problema i iako nisu prošli grupnu fazu, sigurno je da su ostavili dosta dobar utisak a potvrda za to je i upisan trijumf u duelu protiv Australije. I u preostale dve utakmice se Peru nije obrukao, pošto su doživeli nesrećne poraze u mečevima sa Francuskom i Danskom.
Nije Peru bio loš ni na prethodna dva izdanja “Kopa Amerika” i 2016. godine su ispali u četvrtfinalu, dok su godinu ranije osvojili treće mesto. Mora se priznati da je sam plasman u finale ogroman uspeh po ovu reprezentaciju, ali nikako ne treba zaboraviti ni to da Peru ima dva naslova prvaka Južne Amerike.
Na ovom takmičenju su igrali skromno i u grupi su bez većih problema savladali nejaku reprezentaciju Bolivije, i pored toga remizirali sa Venecuelom, ali su onda u poslednjem kolu grupne faze naišli upravo na Brazil sa kojim se i sad sastaju, a izabranici selektora Titea su bili nemilosrdni u tom meču i ostvarili jednu od najubedjlivijih pobeda u poslednjih nekoliko godina pošto je taj meč završen rezultatom 5:0.
U četvrtfinalu su protiv Urugvaja nekako odoleli iako je ova selekcija imala nekoliko izuzetno dobrih šansi, i prošli su na penale. Ipak, najbolju partiju na ovom turniru je selekcija Perua odigrala onda kada je to bilo i najpotrebnije, i to u polufinalu kada su deklasirali selekciju Čilea sa i više nego ubedljivih 3:0.

Naš predlog

Ono što je sigurno je da će Brazil u jednoj domaćinskoj atmosferi, gde će stadion biti dupke pun, pokušati konačno da dođe do nekog trofeja. Prepreka ka tom cilju bi mogla da bude reprezentacija Perua, kojoj je ipak sam plasman u finale ogroman uspeh. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da na ovom susretu odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.30. Ono što je takođe gotovo sigurno je da će domaćin od samog starta silovito krenuti ka golu Peruanaca, pa vam zbog toga savetujemo da probate i sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.97. Za kraj, upravo zbog toga što će izabranici selektora Titea od prvog minuta krenuti silovito ka golu Peruanaca, savetujemo vam da probate sa igrom D2+ (domaćin 2+) koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.56.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.