Tip dana: Čikago – Sinsinati: Veljku Paunoviću se ozbiljno drma klupa!

Ovog vikenda je na programu novo kolo MLS šampionata u kom nas očekuje pregršt zanimljivih susreta, a ovog puta smo za vas detaljnije analizirali duel između Čikaga i Sinsinatija.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za dva sata posle ponoći.

Čikago: Očekivali smo više!

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da smo očekivali mnogo više od Čikaga ove sezone. Naime, ova ekipa je u prelaznom roku uložila dosta finansijskih sredstava kako bi konačno došli do završnice šampionata, ali nešto ne štima. Najbolji svedok za veliko trošenje u prelaznom roku je sasvim sigurno i dolazak Gaitana koji se do sada nije proslavio.
Veljku Paunoviću se ozbiljno drma klupa pošto njegovi izabranici ne igraju dobro ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je trenutna tabela koja nam govori da se Čikago trenutno nalazi na očajnom desetom mestu istočne konferencije, što u ovom trenutku čak i nije toliko loše pošto imaju samo bod manje od sedmoplasiranog Toronta, a poznato je da to sedmo mesto donosi plasman u plej of.
U prošlom kolu su izabranici Veljka Paunovića doživeli poraz na gostovanju kod Kanzasa, dok su pre toga sasvim sigurno odigrali svoju najbolju partiju ove sezone pošto su ostvarili više nego ubedljiv trijumf nad ekipom Atlante (5:1), ali svakako treba napomenuti da je gostujući tim na tom meču većim delom susreta imao igrača manje, što je Čikagu i te kako olakšalo posao.

Sinsinati: Možda je ovo i realnost ove ekipe!

Iako je Sinsinati ove godine premijerno ušao u MLS, mora se priznati da ova ekipa ne blista ove sezone a svakako najbolji pokazatelj za to je i trenutni plasman na tabeli pošto se Sinsinati nalazi na poslednjem mestu istočne konferencije sa samo 14 osvojenih bodova.
Sinsinati je na startu šampionata doživeo ubedljiv poraz od Sijetla kada je bilo 4:1, ali nakon toga su odigrali tri dosta dobre partije pošto su prvo remizirali sa Atlantom, koja je između ostalog i prošlogodišnji šampion, da bi nakog toga vezali dva trijumfa i to protiv Portlanda i Nju Inglanda. Kada su svi mislili da će se ova ekipa, iako je novajlija u ligi boriti za plasman u plej of usledila je crna serija pošto Sinsinati nije znao za pobedu na čak sedam vezanih mečeva a u tom periodu su čak šest puta poraženi uz jedan remi. Nakon toga su savladali Montreal, i onda je usledila nova katastrofalna serija ove ekipe od čak šest vezanih poraza, pa sigurno i ne treba da čudi što trenutno zauzimaju to poslednje mesto na tabeli.
Ipak, svakako ne treba zaboraviti da je ova ekipa u prošlom kolu odigrala jedan dosta dobar meč pošto su trijumfovali na svom terenu protiv Hjustona koji igra dosta dobro ove sezone. Taj susret je završen pobedom Sinsinatija od 3:2, a zanimljivo je da su vodli sa tri gola razlike, i u poslednjih desetak minuta dozvolili gostima da postignu dva gola, pa su do kraja meča čak jedva i sačuvali to vođstvo.

Naš predlog

Možda je ovo i poslednja prilika za srpskog stručnjaka Veljka Paunovića da produži boravak na klupi Čikaga, pošto se mora priznati da njegovi izabranici igraju katastrofalno ove sezone, iako je u prelaznom roku uloženo baš dosta novca. Na njegovu sreću u goste im dolazi Sinsinati koji je po svemu sudeći do sada najmanje pokazao od svih ekipa u MLS šampionatu. Zbog toga vam bez mnogo razmišljanja toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.33. Takođe, za očekivati je da Čikago krene od prvog minuta silovito ka golu Sinsinatija, pa vam zato predlažemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa dosta dobrom kvotom 2.01. Za kraj, iz potpuno istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.52.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.