Tip dana: Lokomotiva Moskva – Rubin: Može li domaćin do pobede na startu sezone?

Ovog vikenda je startovalo fudbalsko prvenstvo Rusije, a poslednji meč prvog kola se igra u Moskvi gde će Lokomotiva dočekati ekipu Rubina iz Kazanja.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.

Lokomotiva Moskva: Cilj je šampionska titula!

Lokomotiva je prošle sezone osvojila šesti trofej Kupa Rusije, koji su u zadnje tri sezone osvojili čak dva puta. Na putu do finala prošle godine su sa dva puta po 1:0 u četvrtfinalu eliminisali Rubin sa kojim se i sastaju na premijeri šampionata. Kao osvajači Kupa, novu sezonu su otvorili mečom Superkupa, u kom su pre nešto više od nedelju dana u Moskvi porazil ni manje ni više nego prvaka Rusije, Zenit, i to sa 3:2, u jednom zaista fantastičnom meču.
Sigurno je da je to to bila i njihova mala osveta za gubitak naslova prvaka. Prošlu sezonu su završili kao drugi, sa osvojenih 56 bodova, odnosno osam bodova manje od Zenita, ali će i oni igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, što je samo po sebi veliki uspeh. Rubin su, nakon što su u novembru prošle godine u gostima odigrali 0:0, na svom terenu savladali u aprilu sa 4:0 što je jedan od najubedljivijih trijumfa ove ekipe u prošloj sezoni.
Zbog povrede neće igrati Rotenberg, koji je dosta bitan šraf ekipe iz Moskve, ali je Lokomotiva dosta dobro odradila prelazni rok, koji ruku na srce još uvek traje, pa treba očekivati i neko zvučnije pojačanje, obzirom da ova ekipa ima veće ambicije u Ligi šampiona ove godine, pošto se prošle sezone blago rečeno nisu proslavili jer su zauzeli poslednje mesto u grupi.

Rubin: Može li ekipa iz Kazanja do plasmana u Ligu Evrope?

Kada se sve sabere i oduzme, mora se priznati da su najbolje godine ekipe iz Kazanja odavno prošle, pošto su poslednji put prvaci bili još davne 2009. godine. Posle toga su bili uvek tu negde u vrhu ruskog šampionata, a treba istaći i da su došli do trofeja u ruskom Kupu, takođe davne 2012. godine.
Prošlu sezonu su završili  tek na 11. mestu i to sa samo 36 osvojenih bodova. Ono što je nešto što ne treba zanemariti je podatak da ruska Premijer liga ima samo 16 klubova, pa je ipak prethodna sezona bila izuzetno loša po tim iz Kazanja..
Ipak, u nekim prethodnim godinama je Rubin po nekom nepisanom pravilu dosta dobro igrao protiv Lokomotive, pa su tako poslednji put kod Lokomotive u Moskvi slavili sa 1:0, i to sredinom aprila 2017. godine kada su slavili minimalnim rezultatom 1:0.
Takođe. te sezone su slavili i na svom terenu sa 2:0, što samo potvrđuje da Rubin i te kako ume da igra protiv Lokomotive. U pripremnom periodu ponovo nisu blistali, a u poslednjem meču pred početak ruske Premijer lige su poraženi od CSKA sa 0:4, a svakako treba pomenuti da ni pre tog meča sa Moskovljanima nisu imali mnogo uspeha u pripremnom periodu.

Naš predlog

Lokomotiva je u suštini zadržala sastav iz prošle sezone, pa nema sumnje da su veliki favoriti u ovom meču i zbog toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45. Ipak, mora se priznati da Rubin u poslednjih nekoliko sezona ume da odigra dosta dobro protiv Rubina, pa vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.49. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom tih igara i da pokušate sa igrom 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 4.25.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.