Tip dana: CSKA Moskva – Lokomotiva Moskva: Ko je gazda u Moskvi?

U nedelju se nastavljaju mečevi trećeg kola ruske Premijer lige, a svakako najinteresantniji susret se igra u Moskvi gde će CSKA dočekati ekipu Lokomotive.
Meč između dva gradska rivala je zakazan za 18 časova.

CSKA Moskva: Cilj je titula!

Fudbaleri CSKA se nisu baš proslavili prošle sezone, pošto su na kraju ruskog prvenstva zauzeli tek četvrto mesto, koje im je donelo plasman u Ligu Evrope. Ipak, opšte poznato je da je moskovski CSKA godinama sa dosta uspeha igrao u Ligi šampiona, pa nema sumnje da je prošla godina baš iz tog razloga bila poprilično neuspešna.
Ipak, kada smo kod te prošle sezone treba napomenuti da su Moskovljani uspeli nešto što je malo kojoj ekipi pošlo za rukom, a to je da dva puta u grupnoj fazi savladaju Real Madrid.
Kada je u pitanju novi šampionat, moramo priznati da smo očekivali dosta bolje partije na startu od Moskovljana, pogotovu ako se prisetimo da su “armejci” dosta loše izgledali tokom cele prošle sezone. U prvom kolu je ova ekipa  mimo svih očekivanja doživela poraz na gostovanju kod Samare (0:2), da bi u prošlom kolu pred svojim navijačima uz dosta muke savladali Orenburg sa 2:1. Zanimljivo je da je upravo ta ekipa bila i poslednja koja je nanela poraz “armejcima” na svom terenu, što je očigledno bila dovoljna lekcija za Moskovljane da shvate ozbiljno taj susret i zabeleže prvu pobedu u prvenstvu.

Lokomotiva Moskva: Cilj je plasman u Ligu šampiona!

Pre sada već dve sezone su fudbaleri Lokomotive iz Moskve imali jednu zaista sezonu iz snova pošto su mimo svih očekivanja uspeli da dođu do šampionske titule. To je ovoj ekipi donelo i plasman u Ligu šampiona gde se blago rečeno nisu snašli, pošto su na šest mečeva ostvarili samo jedan trijumf, uz čak pet poraza, iako su imali dosta sreće na žrebu, pošto su pored njih u grupi bile ekipe Galatasaraja, Šalkea i Porta.
Ipak, prošla sezona nije bila toliko loša pošto je Lokomotiva uspela da dođe do trofeja u ruskom Kupu, dok su ovu otvorili pobedom nad Zenitom u Superkupu, i tako već došli do prvog trofeja ove sezone.
Kada je u pitanju prvenstvo, na otvaranju su samo remizirali protiv Rubina, a taj meč je završen rezultatom 1:1, da bi u drugom kolu na svom terenu savladali novajliju u ligi, ekipu Tambova, iako su u tom meču prvi primili gol, ali ipak već do poluvremena uspeli da preokrenu rezultat na 2:1, što se ispostavilo kao i konačan rezultat na tom meču, pa je Lokomotiva zabeležila svoju prvu pobedu.
Ono što je svakako bitno kada je ovaj meč u pitanju je trener Lokomotive neće moći da računa na Farfana i Rotenberga koji su povređeni.

Naš predlog

Domaća ekipa ima velike ambicije ove sezone, ali su ponovo loše otvorili prvenstvo. Što se tiče Lokomotive, sigurno je da je ova ekipa bolje otvorila prvenstvo od svog gradskog rivala, pa im zbog toga i dajemo blagu prednost u ovom susretu i predlažemo vam da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60. Takođe, za očekivati je da i jedni i drugi postignu po gol na ovom susretu, pa vam iz tog preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.94. Za kraj, u poslednjih nekoliko susreta su ove dve ekipe uglavnom završavale meč bez pobednika, pa bi to slučaj mogao da bude i sada i zbog toga vam hrabro preporučujemo da odigrate x koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.15.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.