Tiket dana (nedelja, 28.07.2019)

tiket dana

Još jedan dan vikenda sa sasvim solidnom ponudom je pred nama, a uskoro nas očekuje i start onih najjačih liga, tkz “Liga petice”. Ovo je naš današnji predlog.

LASK – Altah – T12+ @ 1.62 u 10Bet

Ekipa iz Lince bila je najprijatnije iznenađenje prošlog prvenstva i do samog njegovog kraja je disala za vrat Red Bul Salcburgu. Na kraju su ipak završili sa 12 bodova minusa, ali su, kao vicešampioni, izborili nastup u Ligi Evrope. U pauzi između dve sezone LASK je odigrao pripremne mečeve sa jakim rivalima, i postigao je solidne rezultate. Pobedio je češke klubove Spartu i Bohemijans, a remizirao sa Hajdehajmom iz nemačke. Altah je imao šarene rezultate, ali su oba tima bila ubedljiva u prvom kolu Kupa Austrije, protiv nižerazrednih klubova. Altah je sa 6:1 pobedio Kufštajn, dok je LASK sa 9:1 eliminisao Voklamarkt. Očekujemo efikasnu utakmicu, a smatramo da će LASK postići bar dva gola, pošto ima bolji međusobni skor sa Altahom, koji je poslednji put slavio u međusobnom duelu pre osam godina. Za igru T12+ u kladionici 10Bet kvota je 1.62.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Žilina – Trnava – T12+ @ 1.62 u Meridianbet

Domaća ekipa je imala lošu sezonu u kojoj su uspeli jedino da se domognu finala Kupa, koje su izgubili upravo od Spartaka iz Trnave, današnjeg rivala. Žilina je podmladila sastav i platila je cenu tog postupka, ali sada ima kvalitetnu ekipu, iskusniju za jednu godinu. To su pokazali u prvom kolu, kada su pobedili u gostima Mišalovce sa 3:0. Zanimljivo da Žilina nije primila gol na poslednje četiri utakmice, tri prijateljske i ovu u prvom kolu, a igrali su protiv jedne Lokomotive iz Moskve i APOEL-a. Trnava je imala obaveze u Ligi Evrope, sigurno su i umorni, a već protiv Radnika iz Bijeljine pokazali su da se loše snalaze na gostujućim terenima. Uspešni su bili u prvom kolu, slavili su pobedu nad Seredom 2:0 i upisali prve bodove. Očekujemo pobedu Žiline, i bar dve lopte u mreži Spartaka iz Trnave. Za T12+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.62.

Ksamaks – Jang Bojs – 3+ @ 1.50 u Bet365

Dok očekuju nastupe u Ligi šampiona, “mladi momci” iz Berna žele da osvoje što više bodova u domaćem prvenstvu. Neočekivano su loše počeli, pa su ostali bez dva boda na svom terenu u meču protiv povratnika u elitu Serveta iz Ženeve. Ksamaks je gostovao kod Tuna i doneo je bod, igrajući 2:2 sa domaćinom. Mada se igra u Nojšatelu, teško je da je Ksamaks favorit protiv Jang bojsa, iako je šampion dosta oslabljen u odnosu na prethodnu sezonu. Jasno je da ekipa iz Berna neće biti dominantna kao u dve prethodne sezone, i to će uliti dodatni optimizam u redove njihovih rivala pred međusobne utakmice. Ksamaks će pokušati da osvoji bar bod, a naš predlog je igra 3+, jer se radi o timovima koji igraju na gol više. Za 3+ u kladionici Bet365 kvota je 1.50.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Bet365 iznosi 3.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.